Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arıza Tip


Grego

Öne çıkan mesajlar

polise gitsin önce, şikayetçi olsun.çocuğun sabıkası varsa, hapis yatabilir kısa sürede olsa.darptan 20 gün hapiste kalan tanıdığım var.20 gün yeter o çocuğa bir daha kimseye bulaşmamak için.

senin bir kazancın yok bu olayda, çocuğu dövsen de kız mızraklatmaz sana.ayrıca kendin halledemiyorsan illegale bulaşma.kimin ne çıkacağı belli olmaz, silahı bıçağı alıp gelirse kim kurtarmaz seni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

savcılıkla, polisle işin yok. kız zaten onlara eski sevgilim dediği an, bizim türk polisinin içindeki kahramanlık duygusu kaybolacak. kıza afedersin biraz kötü gözle bkaacaklar. malum hepsi müslüman ve delikanlı.

senin yapman gereken, bulaşmamak. adam eski sevgili, kız da pek tekin gelmedi bana anlattığın kadarıyla. ki yani polis bir şey yapmaya kalksa, mahkemeye bile gidilse kız orada haıtrlamıyorum yok yapmadı bir şey diyecek %80.

diğer ihtimal, sen karışırsın sorunu geçici olarak çözersin. kız türk olduğu için tekrar gidecek adamın kollarına, bu sefer olan sana olacak. hep kötü hatırlanacan falan fasd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

olan yine yardım edene olur onlar gider barışır suçlu sen olursun

Aynen bu.

Sokak ortasinda dayak yemekten kurtardigimiz kizin daha sonra ayni ayiyla baristigini ogrendikten sonra beraber oldugu ayi tarafindan saldiriya ugrayan hicbir kadina yardim etmem, edin de demem. Cikarken "deli, cilgin" dedikleri adamlardan cekmeye baslayinca "psikopat" diye aglayan kevaselere zerre empatim yok. Bu adamin alpha maleligina tav olup yumurtaliklarinin suyunu akittiysa sonuclarina da pasa pasa katlanacak. Yok oyle hem sofor yani hem cam kenari. Biz medeni hayatin gerektirdigi tavizler cercevesinde kuzu halimizle bu kurtlarin arasinda korka cekine yasiyorsak bunun sorumlusu "ay deli, ay cilgin" diye diye bu hiyarlari yasatan, gen havuzunda tutan kevaselerdir. Onlarin yanlis secimlerinin sorumlulugu bizim gibi kuzularin omuzlarina binmemeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha lan patinin kafalara bak mızrak yoksa yardım yok ahaha

Kızla arkadaşlık-samimiyet durumuna göre karar değişir böyle durumlarda diye düşünüyorum. Doğru düzgün yüzünü görmediğin, niye sana geldi diye şaşırdığın birisiyse karışmamakla iyi etmişsin. Ha ama sürekli gördüğün muhabbetini sevdiğin bir kimse idiyse yardımsız bırakmak olmamış.
Birebir adamla yüzleşmesen bile kızı arada arayıp hal hatır sor , akıl ver, ihtiyacı var mı öğren, bu gece geliyim mi de-yok yok mızrağa gidiyor yine asjgaj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

bugün bir arkadaşım baya korkmuş bir şekilde bana birkaç şey anlattı. herhangi bir ilişkide olmadığı, sadece konuştuğu bir eleman, yurtdışına çıkıyorum/gidiyorum diyerek en azından bir kez görmek istemiş.

stalker bu arkadaş bana anlatıldığı kadarıyla. konuşma esnasında da, sen nasıl facebooktan şunu fotoğrafını beğenirsin diye kızı tartaklıyor. sebep buymuş. konuyu bana açtığı için elbette birşeyler yapmak gerekecek.

iş gereği, ( tekstildeki borç harç alacak ofis fabrika basma geçmişinden dolayı ) illegal bağlantılar mevcut. yani benim ilk akılma gelen bu oldu, böyle bir yol izlenmesi. korkmuş haliyle, ne yapsa işi uzatacağını bir şekilde saçma bir olaya gideceğini düşünüyor. sabah karakola gidilmiş bulamamış muhatab.

daha önce böyle durumlarda konuşarak hallettiğim konular olmuştu ama ilk kez birinin başına böyle şiddete varan birşey geldiğini görüyorum etrafımda.

bu tipler için ne tavsiye edersiniz, tecrübesi olan var mı?
seçenekler,
> şikayetçi olmak, karakol, dava, sicil, para cezasına çevrilebilecek durumlar.
> illegal.
> biraz daha beklemek, duruma göre hareket etmek.

ilk 2 durumda, takıntılı bir elemansa konuyu uzatıp kızın başına bir iş açma ihtimali bulunuyor. normalde sözlü yazılı taciz olsa, bir süre sakin kal sonrasına bakılır derdim ama iş tekme tokat dalmaya gelmiş. sana bir süprizim var diye korkutmuş kızı, evinden çıkamıyor.

çözümü burada bulacağımı düşünerek yazmadım ama sıkıntılı işler, yaşayan biri varsa tecrübesini okumak için paylaşayım dedim.


babasına,abisine,amca oğluna,sülalesine haber versin.
o eşek herif bir daha aradığı zaman ters konuşsun şerefsizle,buna birkaç laf ettirsin, hakaret etsin,tehdit falan savursun şerefsiz. sonra da ahlaksız adamı sülalenin beklediği bir ortama çağırsın. adam geldiği zaman sülale herife dalsın. ağzını-burnunu kırsın. aman dikkatli dalsınlar,öldürmesinler şerefsizi. sonra da polise haber versin,"bu şerefsiz bana kaçıncı kezdir saldırdı,canımdan bezdirdi,dövdü,öldürmekle tehdit etti.Aile üyeleri ile bu durumu konuşurken beni aradı ve hakaret etti. ısrarla yanıma gelmek istediğini söyledi. ben de buraya çağırdım. " desin.

yoksa türkiye şartlarında bu şerefsizi polise şikayet etmek çözüm falan değil. aksine daha da hırslanır namussuz.

ikinci bir yol ise bulunduğu ortamı değiştirsin,bu şerefsiz ile her türlü irtibatı kessin.

üçüncü yol, aileyi falan karıştırmadan sağlam arkadaşların benzer şekilde eşek sudan gelinceye kadar bu iti dövmeleri ancak olay polise intikal ettiğinde haklı iken haksız duruma düşülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yemekhanede bile ne dedikodu döndürüyorlar yav... Bi gün yanlışlıkla işçi sınıfının yemekhane bölümüne girdim aman tanrım!
Yemek yerken insanlar konuşmayı ne çok seviyor arkadaş asfkljaklas


bi sn
konu Grego nun muş
olay kız mış
Hmm ergen satşmaları var...
Kimse kız stajermi dememiş ?

onu bırak kimse MIZRAK at elemana da dememiş asklfjaklfas
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...