Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #3


quixef

Öne çıkan mesajlar

İş için şahsi macbook air'imi kullanıyorum(şantiyede ve 3 yıllık) şirketin verdiği notebook olmasına rağmen. Ağırlıkla autocad, office ve pdf işleri ile uğraşıyorum. Ayrıca evde oyun için masaüstü var o da windows işletim sistemli, açıkçası arayüz ve kullanım kolaylığı olarak aynı programların windows ve osx kıyaslarsam osx versiyonları daha kullanışlı ve stabil oluyor. Özellikle de office ve autocad. Apple fanatiği değilim ama bir daha notebook alacağım zaman kesinlikle yine macbook alacağım orası su götürmez. Air'in tek dezavantajı çok büyük boyutlu ve gömülü layerların olduğu çizimlerin olduğu pdflerde kasılması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Nedir bu Apple nefreti?


İçindeki parçalar değiştirilmesin/tamir edilmesin diye laptop'ların içindeki herşeyi birbirine lehimleyen/yapıştıran, millet SSD takmasın diye TRIM'i kaldıran aynı firmadan bahsediyoruz değil mi?

Hani herhangi bir cihazı servise götürdüğünde tamir etmeyip yerine yarısı fiyatına yenisini teklif eden firma.

Ehternet, VGA, HDMI, Displayport'u kaldırıp mini USB'yi veya standart elektrik adaptör portlarını şarj için kullanmayıp kendi aparatlarını/kablolarını uçuk fiyatlardan satabilmek için Thunderbolt'u ve bilimum abzürt şarj portunu zorla kullancının boğazına sokan firma. Laptop'ları kaç USB port'la geliyor şimdi 1 mi?

Sevmiyorum, evet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Anhora said:

2007'de Cool Edit Pro ile mix & mastering yapıyordum. Ayrıca o zamandan beri Photoshop kullanarak bir çok şey ürettim/düzenledim. Tatmin oldun mu? Sizin gibi her yaptığımızı burada ifşa edip prim yapmaya çalışmak zorunda mıyız?


Logic. Cool Edit neymis yahu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...