Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baslamaya yürek gerek


Revenant-Yigit

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ben 6 yILDIr uo oynayan biriyim..mesela uoda 12m varken bende serverin en zengini olurdun burda m ler havada ucusuyor..mesela ben hangi serverda baslayayim yakin bi arkadasim diez'de ama diez'de de edit falan mi çok varmIs kIL oLurum öyle mevzulara da..ares deil diez deil ba_ka bi server yazdiniz asaida ona mi girsem hiç tanidik yok ki bi tek diezde realden bi arkadasim var level 36 o da..biraz yardimci olsaniz ben rogue oynayacaim human..ne seceyim nasil olur daha iniyo oyun %21 de baktim kullanicilar acaip ilgili bi yol gösterir misiniz uo'da da yolunuz düserse ben size yardimci olurum..rogue olayIm sonra gelistirmeleri nasil yapayim..silah nasil yapilir yazmissiniz +9 yapmak icin cok uurastim falan..uLtimada +9 Lar ayratiklardan cikardi mesela..nasil olur blacksmithing falan gerekmiyo mu kafam bi hayli karISt1 AcIKCAsI..[signature][hline]Dulce et decorum est pro patria mori

[Bu mesaj Revenant-Yigit tarafından 30 Ocak 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fazla girememiştim açıklamaya vaktim yoktu şimdi başlayalım.
Ko basit bi oyun onu karmaşık yapan bizleriz.

oyunda 2 ırk var , orclar ve humanlar
El morad = human
El Karus = orc

her ırkta 4 tane seçenek var.
barbarian,warrior,rogue,magician

bunlarda aralarında açılıyorlar.
mesela lvl 10 olunca specialty seçiyorsun sonra her lvl atladıgında 2şer tane skill point kazanmaya başlıyorsun sana 3 skill seçenegi sunuluyor.
Mesela mage için örnek vermek gerekirse bu 3 seçenek şöyle;
flame - glacier - lightning
flame fazla damage koyuyo, glacier buz kıvamında şeyler atıp yavaşlatıyo , lightninginde yanılmıyorsam stun özelligi var.

kendi primary skill seçiyorsun bide secondary seçiyorsun çünkü skill pointlerini verdigin skill lvlını geçemiyor ve kalan skill pointleri secondary skille veriyorsun. (karışık oldu birazda oyunda anlarsın.)
her level atladıgında 3 stat alırsın bunları senin seçtigin karakterin özelligine göre dagıtırsın.

her türün kendine özel statları var mesela roguesan dex ve hp ye vericeksin. zırha ve silaha göre degişen kullanman için gereken stat zorunlulukları var. uodan örnek veriim mesela +15 katana kullanmak için 100 skill gerekiyor ya burdada 130 dex 100 hp gerekiyor kısacası.

questler çıkıcak karşına onları yapmaya çalış bazı questler çok faydalı oluyor gerek item olsun gerek experience olsun.

bu oyunda party olayıda uodan farklı mesela partyle kesersen yaratıkları 1 kişi bile kesse yaratıgı herkese exp. geliyor. kutulardan çıkan eşyalarda sırayla parti içinde dagılıyor , kutudan kimin aldıgı önemli degil yani.

+9 olayını sormuşsun. oyunda upgrade olayı mevcut. upgradable silah veya armorları upg. edebiliyorsun bu iş içinde 3 tür scroll var
Cursed upg. scroll - cus - en düşük başarı oranı
Normal upg. scroll - nus - ortalama başarı oranı
blessed upg. scroll - bus - en ii başarı oranı

bu şekilde upg. edebiliyorsun silahlarını , sana tavsiyem başlarda bu işe girme çünkü çok masraflı bi iş.

bunun dışında zırhlara - resistance , stat bonusları ekleyebiliyorsun.
silahlarada elemental bonusu ekleyebiliyorsun.

magelerde silahtaki elemental bonusu çok önemli kullandıgı skillin elemental bonusu varsa gözle görülür oranda damageını arttırıyor.
mesela flame kullanan bi mage in wood staff +3/24 flame lik damage ı 200 se +4/32 lik damage ı 240 fln oluyor (kesin rakam degil sadece örnek).

eger upg. başarısız olursa silahın kırılır (ki bu genelde oluyor)
onun için silahın ne kadar degerliyse ona göre scrolllar kullan.
mesela 40 m lik bi eşyan varsa bus kullan. 100k lık bir eşyan varsa cus yada nus kullan. cus u +1 den sonra kullanma. neyse bunları zamanla ögrenirsin.

sana tavsiyem bi grupla takıl genelde party fln yap hem soruların olursa sorarsın hemde lvl kasman kolaylaşır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...