Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel günlerden nefret etmek (ped reklamı değil)


Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

µh said:

Özel günleri umursamadığını söyleyip sonra trip atanlardan nefret ediyorum ben de.

sevgililer günü saçma bir şey buluşmak zorunda değiliz: akşam telefonda konuşurken başlar bugün kızlarında elinde çiçek vardı hep çok mutlulardı =/

doğum günümde özel bir şey yapmak zorunda değiliz hediye de alma: koreden kalem getirtecek kadar kalem delisi diye kendisine güzel bir kalem alınır evde bulusulur restorana gitmek için hazırlanılır: kalem aldın demek haaa iyiymiş pastayı da kendin yapmadın demek bu yıl hazır aldın gene, neyse ben eve gidiyorum ya

yılbaşı için gene gereksiz ya dışarlarda falan kutlamak ne gerek var der, plan yapılır arkadaşlarla konusulur önceden gidip mekan geizilir birinde karar kılınır ve ona haber verilir: ya ben dışarı çıkmak istemediğimi söylemiştim yılbaşına ailemle girmeyi seviyorum ne diye zorluyorsun


bu kizin istedigi kisi sen degilsin =//
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

cok fazla insanın aynı anda eglendigini gormek kişiyi mutlu ediyor ne var anlamıcak. Ofisde 8-10 kişi gülse ister istemez sende gülersin gibi gibi anlatabildim mi acaba.Yoksa oo yee yeni yıl faln degil .

Bu arada hakketen bize patlamıs.

ofisteki herkes gülüyorsa, kendimden suphelenirim bna mı gülüyoralr diye
sinirden falan caktırmamak için güleriö yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

yekeyeke said:

hatun da olsa en güzel yılbaşı evde kutlanır. 300tl kişi başı bir yere vericeğine 500tlye evde karun gibi gece geçirirsin. 3 gün de tatil oh, film seyret yemek ye, uyu, budur yılbaşı.

kharon gibi mi?


sonra karı bıçaklasın seni 4 yerinden
kadın milleti evde çok durunca hayattan bir şey kaybettiğini düşünüyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yılbaşında eğlence dönüşü, kuruçeşmeden beşiktaşa kadar yürüdük taksi bulamadığımızdan. Su içinde yürüsem, su geçirmeyen botum o kadar su geçirdi ki ters çevirsem akacaktı. Tipiye yakalandık. Pantolon bile ıslandı ssdffs.

Sbaha 5 civarı eve vardım. Dondum. Ama macera oldu. Anı işte. Güzeldi bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

bingildak said:

seninki öyle denk gelmiş abi

götümüzü yaya yaya keyif yaptık 5 gün, pammuk gibi döndüm işe. ne sinir kaldı, ne stress.

bana hepsi öyle denk geldi abi. seninki asıl öyle denk gelmiş. öyle


1 gün 3 gün 5 gün değil denklem. İstastistiki bakıcaksın denkleme. Yoksa evde oturmak değil problem herkez oturuyo en çok biz oturuyoruz hatta. Ama belli bi noktadan sonra özellikle özel günlerde cıngar çıkmaya başlıyor.

Ha yılbaşında en güzeli evde buluşmak biz mis gibi aldık bi şişe ayranımızı gittik arkadaşlara 10 12 kişi mis gibi içtik döndük dolmula taksimden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Certhas said:

Black_Hand said:

Sokarım planına ya, şu şehirde(istanbul) yılbaşı akşamı çıkıp dışarı nasıl eğlenebiliyorsun arkadaş? O sikindirik ulaşımla bir yere gidip sikimsonik fiyatlara birşeyler yapmak ''hülooooğ'' diye mediocre havai fişek gösterileri izlemek adama birşey veriyor mu?


Yılbaşını dışarıda kutlamak başlıbaşına soruna davetiye çıkarmak.


Şu ne kadar avam bir yorum.

Kız arkadaşımla beraber florya'da deniz kenarında gayet nezih bir restoranda beyaz şarap ve balık eşliğinde girdik. Hiçbir sorun çıkmadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...