Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mobidictum - Mobil oyun haberlerinin tek adresi!


Killer

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
selam

sitede baya bişey değişti. takip eden var mı bilmiyorum da yeni haline geri bildirim verirseniz çok iyi olur

-tanıtım kategorisi oyun olarak değiştirildi ve altına oyun türleri eklendi
-yazılara facebook ve twitter sosyal paylaşım tuşu eklendi
-yazıların altına recommended articles bölümü eklendi
-etiket düzeni değiştirildi (tam bitmedi bu)
-hosting taşındı (site daha hızlıdır umarım)


şimdilik bu kadar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
pulkas said:

https://www.goodui.org/

adim adim suradan kontrol ederek size uyan maddelerde ne gibi iyilestirmeler yapabilirsiniz bi bakin bence.

tasarim sebebiyle cok ziyaretci sayfada fazla durmadan gidiyodur su anda.ben bi makaleye baktim mesela.onu da okumadim hic. bi goz gezdirdim yoruldum kapattim sayfayi direk.

yazi kismina emek harcadiniz heralde.onu boyle tasarimsizlikla heder etmeyin.

anasayfada logonun yani ve menu kisaca iste header bombos.oraya bi slogan, alli gullu bi illustrasyon falan dusunulebilir.hatta soyle her refreshde degisecek bi logo http://www.pouet.net/ ( abesle istigal tabi maksat ufuk acsin)

neyse daha soylenecek cok sey var.adiniza sevindim acikcasi.boyle bi icerik derleyip sunmak, tasarim olarak kotude olsa hicbir sey yapmamaktan iyi.bu hatalar zamanla duzeltilir mutlaka.ziyaretcinin takip ederliligini arttirmak icin tasarima biraz daha onem vermeniz gerekiyo.


Su yorum hala gecerli.


tasarim olarak kotude olsa hicbir sey yapmamaktan iyi.bu hatalar zamanla duzeltilir mutlaka.ziyaretcinin takip ederliligini arttirmak icin tasarima biraz daha onem vermeniz gerekiyo.


Poute ornegindeki gibi bi grafik tasarimciyla anlasip banneri dikkat cekici bir habere gore dinamiklestirmenin getirisi olur.

menu sistemi guzel ama hover higlightlar konusunda biraz calisma yapilabilir.daha fazla etkilesim saglanir.cerceve, menudeki metinlerin arka plan rengi ve bazi menu resimlerini gifle hareketli bi sekilde sunma gibi...

makale formatinda yazi ile resim arasinda bi gecis saglanabilir.makale icindeki resimler makaleden cok kopuk. bazilarinin cozunurlukleri cok yuksek.overlay acilan goruntu scrolla ekrandan tasiyor falan filan...

sayfa ici bosluk doluluk oranlari ayarsiz.


ote yandan sayfa acilir acilmaz beni sosyal medyada paylas overlayinin gelmesi hic hos degil.sayfaya ilk defa geliniyosada zaten bilmedigi bi sayfayi gidip hop diye sosyal medya hesaplarinda paylasmaz kimse.boyle click bait casino sayfasi gibi yada ucretsiz erotik fotograf host etme sitelerinin izledigi zorla reklam gosterme cabalari gibi falan kotu bir algi birakiyo.


... daha cok detay var.ince isler var.mesela son haberler kismi ortadaki contenten cikarilip saga yada sola tasinmasi gibi.orada da dizayni konusunda tekrar elden gecebilir.


bu hadiseyi kafana koyup buradan is cikaricam ben gibi bi kaygin varsa bu tasarimla bu is zor.hali hazirda bu sayfanin icerigi gibi bayaa bi sayfa var ve onlarin tasarimi bunun bayaa bi uzerinde.eger para kazanma kaygin varsa tasarim konusunu profesyonel bi sekilde elden gecirtmen lazim.

ben cok detayli incelemedim acikcasi.oyle gozume carpan seylerden hizlica bi derleme yaptim.

"bu hatalar zamanla duzeltilir mutlaka." dusuncemde acikcasi pek bi ilerleme goremedim.1 sene olmus bu yorumu yazali.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sağol pulkas yorumlar için. 1 sene içinde ilginç bir yolculuk oldu bu konulara bakamadık çok. şimdi işte baştan aşağı yenilenme süreci. temanın elemanlarıyla çok fazla oynanmıyo eski bi tema. belki de temayı değiştirmek lazım ama o zaman da içerik nasıl aktarılır nolur direk geçer mi bilmiyorum. çoğu konuda temaya bağlı kalıyosun. vaktin olursa skypetan bakalım bigün beraber
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tema değişince neden içerik aktarılmasın? Siteyi komple aktarabiliyorsun içerik neden kalsın?

En kötü x bi .com al veya başka bişi , orayı yap istediğin gibi, bir yere at, bak bakalım oluyorsa sonra mobidictum'a atarsın. Sorun olmaz yani tema almak, rahat yapabileceğin bişi biraz kurcalarsan. Büyük bu tarz firmalar hangi temaları kullanıyor en populerleri nedir falan ona bakının arada.

Bi de idio ne? wp-adminde çıkan idioyu anlamadım, kullandığınız tema mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...