Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişli bölgesi psikiyatri tavsiyesi


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

yav said:

ritalin denemeyi çok isterdim sanırım ya
statement of purpose yazmam gerekiyo şimdi, işkence resmen beceremiyorum bi türlü


Oooo ritalin çok kraldır iş bankasındaki kablolama işinde atmıştım 2 tane limitless filmi gibiydi dünya...

https://www.youtube.com/watch?v=VkcU-pMnN2s
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onun disinda ritalin vs diger kirmizi receteli zimbirtilar icin konusmak gerekirse dert tamamen..o yesil-kirmizi receteleri mudurlukten imza karsiligi vs alabiliyordun eskiden ..simdi ole herkese de vermiyorlardir muhtemelen..alip kilitli bir yerde saklaman lazim ..kime ne yazdigini 2 3 kez filan kontrol etmen lazim ..kocanin seri nosunu her gun bir yere yazman lazim..bir de es kaza 1-2 sayfa eksik olursa senin bilgin haricinde ugras dur karakol bilmem ne..

ha hersey super kelle koltukta yaparim ben yazarim kirmiziyi yesili diye dusunuyorsan da bu sefer bagimli akinina ugruyorsun..ona yazmissin su ilaci bana da yaz hem de 10 kutu yaz diyen geliyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ritalini inhale kullanmayin. Nadir de olsa Bagimlilik riski olan ilaclar bunlar. özellikle burun ve damar yolundan alındığında öforizan (keyif vren) etkisi artmakta ve bağımlılık riskine atmaktasınız kendinizi...

@senko: ritalin ve concerta aynı etken madde. biri yavaş salınımla yani gün boyunca etkili (concerta)

Vyensa türkiye'de yok ama olsa lisdexamfetamin de kırmızı reçeteli ilaç olurdu.
Dikkat eksikliği ilaçlarında o iyi bu kötüden ziyade yan etki profili hastanın kliniği ve hastanın konforuna göre karar veriliyor. taş makas kağıt gibi diyebiliriz her 3 ilaç için de.


dasaaa said:

haci onlari bulmus olsa bu pseudoscience sacmaliklarini nihayetinde gercek ve ise yarar bilim seviyesine getirebilirdim. ve gercekten de bu sektorde calisan sarlatanlara bir faydam olurdu dedigin gibi.

senin de altini cizdigin gibi o zamana kadar bu meslekler SACMALIK ve de hicbir degerlendirme yapmadan yazilan ilaclar, abi ise yariyor vallahi denilen receteler KOCAKARI YONTEMI olarak kalmaya devam edecekler.

ha bu realitelere sinirlendiysen haplarina sarilabilirsin gerci..

Dasaa kardes senin gibilerle mesaii saatlerim disinda ilgilenmiyorum ne yazik ki... Olsun ama evrim varsa niye hala maymun var diye soran adamla ayni olan bilimselliginden oturu kutlarim.

edit: mesaj arkada kalmıs, cepten yazınca görmedim. alıntılayayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hacit kocakari ilaclarinin ve adami koltuga oturtup "he anlat.." demenin karsiliginda para alinmasina pseudoscience dememe neden alindigini merak ediyorum aslinda.

yaptigin is bu olabilir ama bu gercekleri etkilemiyor ne yazik ki

gercekten de bi 50sene sonra falan, kartlarla fal bakma ile, feng shui ile, astroloji ile, ufoloji ile ayni kulvarda anilacak. cocuklar "ya anne gercekten buna inanan var miydi yeaaa?" diyecekler okulda anlatildiginda.

belki o zamanin sirklerinde falan yer bulur ama..

GELIIN VE BUYUK PSIKOLOGUMUZA DERTLERINIZI ANLAAATIIIIINNN! GELIN VE DINLIYOR GIBI YAPSIN!! TUM ORTA BATININ EN IYI DINLEYEN ADAMIIII. BUYUK PSIKOLOG IIZEEET ALTINMESEEEE!! SIZIN YAN ETKI PROFILI VE KONFORUNUZA GORE HAZIRLAYACAGI KOCAKARI ILACLARI ILE BEYNINIZI OPECEEEEEKKK!!! SONUCLARI BELIRSIZ BIR YOLCULUGA HAZIR MISINIIIIZ??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dasaa cahillik yapmış direkt. psikologların ne yaptığını da ne yapmadığını da çok iyi biliyor herhalde.

bilim dediğimiz şeyi ortaya çıkaran aynı kültürün psikolojiyi ortaya çıkarıp bunun bir bilim olduğunu ortaya koyması dasaa için yeterli değil. Ve bilimin sürekli ilerlemesine rağmen psikolojiyi birkaç yüz yıldır hala bilim dalı olarak kabul etmesini sorgulamıyor. Sözde kendi kişisel deneyimlerine göre karar verebiliyor bilim olup olmadığına.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...