Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 yüzünden eşinden olunca yapımcı firmayı dava etti!


GokTuRK

Öne çıkan mesajlar

hehahaha bu ne olm:

Rusya'nın Krasnoyarsk bölgesi Sibirya2nın orta yerinde yılın bu zamanlarında ortalama sıcaklığın -30 olarak görüldüğü bir bölge. Hal böyle olunca bölgede yaşayanlar vakitlerinin çoğunu evde geçiriyorlar. Adı açıklanmayan 28 yaşında bir Krasnoyarsk sakini bir süre önce satın aldığı Fallout 4 oyununa bağımlı hale gelince hayatı alt üst oldu.

Oyuna kendini fazla kaptıran genç adamın, oyun yüzünden öncelikle Noel tatilini iptal ettiğini ondan sonra uykusuzluk problemi çektiğini belirterek şikayette bulunduğu öğrenilirken, asıl büyük yıkımı artık kendisiyle ilgilenmediğini söyleyerek evi terk eden karısının ardından yaşadığı anlaşıldı. Fallout 4 oynamaya başladığından beri yemek yemeyen, uyumayan ve karısıyla ilgilenmeyen genç adam oyunun yapımcısı Bethesda Game Studios'a 7.000 dolarlık tazminat davası açtı.

http://www.radikal.com.tr/radikalist/fallout-4-yuzunden-esinden-olunca-yapimci-firmayi-dava-etti-1495062/


SAM DİKKAT ET sdklfjdskljf (şaka şaka)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk değil bi kaç haber daha çıktı böyle reklam kafasında. Bakın oyunumuz ne kadar bağımlılık yapıyor ehere mehere =DD Onları gerçek sanıp açmış olabilir bu rus.

Sam her power armor giydiğinde orgasm olmaktan yazık kurudu bitti çocuk enerji kalmadı vücudunda, dava mava açmakla uğraşacak mecali yok onun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Benim kocamda okadar kötü oyunlar oynasa bende birakirim


ahaahahhahaah oalbilir bak bu.

"o kadar kötü şeyler oynuyor ki evlilik birliği benim için dayanılmaz bir hale geldi"

EDIT: olm ilk defa böyle bir topic açtım çok heyecanlıyım

bundan önceki topiclerim hep doğum günümü kutlamanız için açtığım birde kahvemden böcek çıkan topicdi. bide 2 kere bilgisayarım bozuldu ona açtım. bide araba için açmıştım... düşündüm de açmışım aslında ya..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...