Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Hesaplar


Soimyr

Öne çıkan mesajlar

İlk Account:
http://eveboard.com/pilot/Morienne_Montenegro
http://eveboard.com/pilot/Akura_Nolen

İkincisi:
http://eveboard.com/pilot/Lord_Gass
http://eveboard.com/pilot/Mordrakul_Ethian

Üçüncü:

http://eveboard.com/pilot/Silk_Eartouche


üçüncünün usernameini unuttuğumdan ccpye ticket attım o geri alana kadar available degil.


ilk iki account için fiyatlandırma aşağıda (fiyatlandırma mantığıda ortada)




üçüncü icinde fiyat 50$


ilgilenmek ayda baltalamak isteyen yazabilir yada öm atabilir. öte yandan pazarlığa açığım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunları satılık diye ilan açmaya üşenmemişsin helal. Ben de bir şey satılıyor diye karakterlere bakıyorum her birisi max 50TL eder anca. Belki sp fazla olanı 75-100 arası.

Edit: Satacaksanız hem sattığınıza hem de alıcısına yarasın bari. Ciddi alıcılar accları koyayım.
http://eveboard.com/pilot/DareJedi
http://eveboard.com/pilot/Selcuk_Pasa

Edit 2: Konuyu hiç ciddi bulmadım 6m splik karakter 50$ ediyor ise benim karakterler baya araba aldıracak desene daha link atmadığım 160m spli bir tane daha var :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Char bazaarda plex değerleri belli, plexin dolar ve tl olarak karşılığı belli türk pazarında ölü fiyata satış yapmaya alıştıysanız orası beni ırgalamaz.

Hani birde fiyatları nerden ulaştın diye trollemeyin diye processi gösteren excel dosyası orada (adam akıllı okuyan olduysada) zaten 6m sp li karakterin unfocusedluktan dolayı daha az bir katsayıyla çarpılıp konuldugunu falan da görebilir). ama işte okumak lazım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TR pazarı ölü olduğundan fln değil bu fiyatlara alıcı çıkmaması ayrıca steam kampanyalarında 50 dolara insanlar 1 yıllık oyun süresi ile oyunu alıp değil 6m 20m sınırını zorlayabiliyorlar. Sen aldığın verdiğin plex vs hesabına girersen o iş baya sarpa sarar zere ben 10 yıldır 120 plex harcamış oluyorum 1800$ eder ben ne kadar harcadım peki bu zamana kadar SIFIR 2006 yılında trial ile başladım 12 günlük char ile 3 aylık plexler alabilir hale gelip o zamandan beri kendisini çeviriyor oyun. Ama alt acclar için arada plex aldım tabi o ayrı.

Sat benim accları ederinden TR piyasası olması şart değil yurt dışı da olur söz üçte biri senin bak bu kadar insan içinde yazıyorum. Kendi hesapların ile hiç uğraşma benim bir hesap seni daha çok kara geçirecektir.

Edit: Plexleri 15$ seviyesinden hesaplamak kafadan hata steam hesapları her sene 2 kere kampanya görüyor ve 12 aylık oyun süresini aylık 15TL den alabilir konumda iken sen direk 40TL ve üzerinden hesaplamaya çalışıyorsun.

Edit 2: Diyorsan ki hesapların her birinde 4-5 tane plex alacak ISK para mevcut o zaman dediğin fiyat uygundur tabi.

Edit 3: Şu excel'i bize de paylaş bari de biz de hesaplayalım gerçekten ederi neymiş emektar hesaplarımız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde parayla alınan karakterlerin ilerde ilk kullanıcısı tarafından CCP ye bi ticketla geri alabilme ihtimali varmış. bu şekilde para ile hesap alan adam çok bunlar böyle bir durumla karşılaşmamak için ne yapmalı, parayla aldığı karakteri başka bir hesaba transfer etmek falan olayı çözermi aceba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterden ziyade ne şekilde alırsan al açılan account ccp gözünde her zaman ilk sahibine aittir. Account transfer ccp gözünde yasak. Karakter satışı legal. Onuda ccp nin kendi eve forumundan yaparsan tabi.

Direk birinin EvE hesabını almayın yani. Beğendiyseniz karakterini alın. Onun içinde eve forumunda "private sale" başlıklı konu açarak yapın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://forum.paticik.com/read.php?27,8284179 150TL istiyor adam hiç dünya piyasasını bilmiyor. Ucuzken hemen kapatıp gerçek ederinden satsak mı diye düşünüyorum ne dersin Soimyr?

Hasan abi Selcuk Pasa daha öncelikli şayet onu satarsam DareJedi ile de yolları ayırıp eve olayını kapatacağım yok satılmazlarsa oyun kapanana kadar skill train devam :P Ben bu arkadaş gibi hesap yapıp 4000TL beklentim yok ama DJ için 1700TL altını pek düşünmüyorum. Geçenlerde 120m spli acc 1100TLden satıldı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...