Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 yıl önce bugün


Llama

Öne çıkan mesajlar

Liseden ayrıldım yada atıldım neyse, 2004 martmı nisanmı ne tam hatırlamıyorum, boş boş geziyorum 20li yaş işte. Valide diyor ki oğlum git şu askerliğe bi bak ne alemde diye, ben sallamıyorum. Bir gün boş boş otururken bir bakayım şu askerlik işi ne alemde diye. Neyse gittim kaçak duruma düşmüşüm Astsubay dı sanırım bi adam geldi ne kaçıyorsun vatan hainimisin adam gibi gideceksin yapacaksın dedi. Memur dedi ne yapalım, adam dedi 1 sonraki dönemle yaz gitsin. Bir an tırstım ses de etmedim, memura eğildim sordum hanımefendi bir sonraki dönem ne zaman? "1 Ay sonra". Yani aklımda planımda herhangi bir şekilde askerlik yok ve kadın bana 1 ay sonra askersin dedi. Birde alay eder gibi 9küsür tl yol parası verdiler yolladılar. Ankara da Akdere deki askerlik şubesi bilen bilir, yoldan karşıdan karşıya geçerken beynim yandı bir an hani geçiyorum ama ne sağa sola bakmışlığım var. Araba gelse vursa yeridir. Neyse acemi birliği Çanakkale gittim 0 moral en kötü 7k 8k asker var nasıl canım sıkkın, sonra sağıma baktım soluma baktım amk bu mallar bile geldiyse ben anasını bellerim dedim belledimde. 2005 Ağustos 15inde teskere aldım gelir gelmez de direk liseyi dışarıdan bitirdim üstüne üniversite sınavına hazırlandım kazanıp onuda bitirdim şimdi 3 erkek kardeş arasından bana sefer görev emri çıktı rütbem erbaş olarak geçiyor bunu düzeltmeleri için uğraşıyorum en kötü mahkemeye verecem bakalım artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belli belli antalya bişeydi hatırlamadım mk kağıdınıda kaybetmiştim en son zaten, o sefer görev emrinide kendi ellerimle yazdım, ben yazıcıydım personel şube komutanı çağırdı elinde bir şema bendede bölük listesi, diyorki 5 tane şöför söyle ben söylüyorum kafama göre şöförleri 10 tane varsa 5i gg :P, neyse yazcıları söyledik kendimi söylemedim 1 tane açıkta kaldı düşünüyoruz adamla alla alla, sonra dedi söyledin mi lan kendini diye yok dedim adam iyi yaz dedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene bugünlerde gataya gitmeye başladım çürük versinler diye. vermediler BASTIM PARAYI ALDIM TESKEREMİ. KERMİT KARŞİMLE SIRADA BERABER BEKLEDİK. DEVREM YA. NE ANILAR ABİ NE ANILAR O YARIM GÜN SIRADA BEKLEMEMİZ.

bide hayvan gibi kar vardı. nöbet gibi dışarda bekledik(2 saat falan). vay be insana ne güzel anılar kalıyor askerlikten. teheeey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 yıl önce bugün müthişti ya.

tam 8. sınıfı bitirip liseye geçtimdi. fokin lise. hiiiiç sevmedim liseyi. hep kaçıp okulun yanındaki atari salonuna gidiyodum. bi tane deli oğlan vardı orda, elinde kumandayla gezip televizyonların süresini falan ayarlayan. frikikleri ona çektirirdi herkes. manyak adam AAAADRRRRİAAAANOOOOOOO diye bağırırdı topa vururken. hep de gol atardı şerefsiz. sonra ikililerin OLM O GOL SAYILMAZ LAN SEN ATMADIN tartışmasını falan izler, keşke kavga filan etseler komik olur hehe diye umardım. hiç kavga etmediler. edelerdi iyiydi.

sonra devamsızlık başını alıp yürüyünce peder okuldan aldıydı kasımın sonlarına doğru. bilgisayarı işyerine götürüp beni de sanayiye verdiydi. filmlerdeki ETİ SENİN KEMİĞİ BENİM sahnesini canlandırdıydı adam gözümün önünde. neyse ki cuma günüydü. usta cumaya gitti. dükkana bak dedi. ye m8, sure dedim, ve usta tükandan ayrıldıktan sonra diğer oğlanları da gözetleyip fırsatını bulduğum anda yola düştümdü, organize sanayiden eve yürüdüm aga. 7/10, would do it again. sonra baktı peder olacağım yok. bilgisayarı eve getirdi tekrar. bütün 2005/2006 dönemini the sims 2, nfs u2 ve de cs:condition zero oynayarak geçirdim. onçün muhtemelen 10 sene önce bugün ya the sims 2'de ev falan yapıyodum, ya da biradere zorla uzun lapli yarışlar kakalıyodum nfs'de. hehe, good times. sonra TAMAM ARTIK HEVESİNİ ALMIŞSINDIR ŞİMDİ GO LİSE falan yaptılardı.

hayatı hep idiotluğun uçlarında yaşamışım, düşününce farkediyom adeta.
hadi bana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=IkAp5gAYDUQ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...