Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşinden çocuğu oldu


KillJoy

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Vingthor said:

Fistan said:

gen havuzunu kısıtladığı için genel olarak insanlığa zararı oluyor o yüzden kime ne demek aptallık olur


olmaz. difransiyel reproduksyon parametresine giriyor. gen havuzunun yanından bile değil ebesinin kuşağından geçip gidiyor.

zaten çocukta sakatlık olursa onun üreme şansı çok düşük. ki hamilelikte sigara içmek istatistiksel olarak daha fazla etkiliyor çocuğunun sakat doğmasını. bunun gibi örnekler daha fazla var.

gen havuzu dediğin sen ben bide ensest aile değil. nüfusun milyonda biri bile değil birinci dereceden ensest olan insanlar. 1 milyon tane ensest çocuğu doğsun bugün diyelim. gen havuzunda nokta bile değiller.


Ben anlamadım hala pampa bilale anlatır gibi anlatsana bi. Şimdi kardeşler kuzenler evlenirse sakat çocuklar doğuyor dimi? Sonra onların da çocukları evlenirse sonra onların da çocukları vs vs iyice sakata doğru gitmez miyiz?

Şu herif gibi olmamak değil mi amaç?

İkinci Çarls

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg/472px-Juan_de_Miranda_Carreno_002.jpg



Sen diyon ki bonepart gibi körlerin lazerleyip evlenmesi, ne biliyim sigara içen annelerin çocuk doğurması falan daha çok etkiliyor bu devenin yanında kulak mı diyon şimdi?

Bide ordan sakat doğan çocuğa yazık değil mi tarafına doğru yürüyeceğim. Ensest yapmasınlar çocuklar sağlıklı doğsun.


genetik hastalığı olan birinin üremesi çok likely değil işte. yani şöle bi kavram yok. bunların çocuğu sakat onun ki öncekinden sakat. sonraki üf nasıl hepsinden daha sakat.

genelde zaten bitiyor sakat çocukta soy.

işin fact kısmı bu. işin yorum kısmı 'sakat doğana yazık değil mi?' orasını ben tartışırsam yoruma girmiş olur. çok sağlıklı yorum yapabileceğim bir konu değil. tek dediğim işte iki ensestin arasındaki aşka karışılamaz. ama verilere göre korkunç işler oluyodur çocuklar büsürü insan çok acı çekiyodur sen doğal olarak regüle edersin mesela gibi. yani çocuk yapmalarına izin verilmez ensestlerin gibi. adopt olur veya tüp bebekle sağlıklı birey doğurttmak mümkün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel tartışma varmış, bende gireyim. Yani bence de ensest çok abartılıyor ama bir ölçüde bu tabu aile içi tahakkümün önüne geçiyor. Medyaya intikal eden olayların ekseriyetinde ensestin yanında zorbalıkta oluyor, tabii bilimsel bir çalışma var mı bu konuda ? Onu açık olarak bilmiyorum. Öyle bir tablo paylaşıldı mı geçmiş sayfalarda ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...