Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thea: The Awakening


Komutan

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=SV-wmePqfcM

Oyunda bir köyün ahalisini yönetiyoruz. Bir taraftan kaynak toplama, research, craft gibi işlerle uğraşırken bir taraftan da etraftaki dungeon tarzı mekanları dolaşan bir grubumuz var.

Dövüşler kart oyunu mantığıyla oynanıyor. Genelde dövüşmemiz gerekiyor ama bazen diplomasi gibi başka şeyler de yapmak gerekebiliyor. Hepsinde aynı kart oyunu mekanikleri kullanılıyor ama kullanılan özellikler değişiyor. Mesela birini ikna etmek gerektiğinde adamların silahına değil konuşma yeteneklerine bakılıyor haliyle.

King of the Dragon Pass'ı hatırlatan yanları var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
aldıktan sonra ilk defa uzun süre oynadım (50turn :) ) komutanın dediği gibi King of the Dragon Pass ile çok ortak noktası var, benim zevkime göre ondan ileri yönleri var(civilization tarzı harita ve kaynak yönetimi, inventory, imalat ve bütün bunların ve arayüzün kolay kullanılan ve kolay anlaşılır olması ve başarılı ve açıklayıcı info ekranları ve tuto ve combat...)

eksi yanları ise, çizimler ve tasarımlar her ne kadar başarılı olsa da King of the Dragon Pass dan geride buldum, random olaylar biraz daha tek düze gibi...

King of the Dragon Pass ı bir şekilde bu oyunla birleştirsek ortaya çok güzel bir oyun çıkar

şey gibi, gerçi kıyas tam olmasa da, gnomoria ve dwarf fortress
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...