Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paragon


yazuach

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...
Oyunu denedim az önce. 2 el oynadım ve şu haliyle bile acayip eğlendim. Oyun tam anlamıyla alpha. Bir sürü bug var, optimizasyon sorunlu vs ama çok iyi bir oyun olacak belli yani. Oyun çok akıcı. Animasyonlar filan çok iyi olmuş. Grafikler inanılmaz. Hani daha farklı bir tabir kullanamıyorum. Ufak bir blur sorunu var. Anlamadım nedenini ama düzeltirler herhalde. Onun dışında oynarken etrafa bakınmaktan oyuna konsantre olamadım bir ara. Çok kaliteli olmuş grafikler.
Böyle belli aralıklarla 1-2 gün açacaklarmış alphayı. İnşallah yakında nda kalkar ve sürekli olarak açık tutarlar.
Bu arada bilmiyorum cross platform olacak mı oyun bakmadım. Ama cross olursa ps4 ve pc arasında herhangi bir sorun olmaz gördüğüm kadarıyla. Controller veya keyboard ile oynamanın herhangi bir avantajı olacağını sanmıyorum.
Kısacası baya beğendim oyunu. İnşallah üstüne düşerlerde güzel birşey çıkar ortaya. Oyun modu olarak çeşitlendirirler ve biraz yenilikçi olurlar umarım. Ki ps4'de herhangi bir moba yok şuan awesomenauts dışında. Bununda ps4 exculasive olacağını düşünürsek baya düşerler üstüne gibi geliyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NDA olduğu için alpha ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Ama yaşadığın blur sorununun sebebi büyük ihtimal ayarlarda resolution scale veya benzeri bir ayar var, onu maksimum'a çekmezsen oyunu daha düşük çöz. render edip upscale ediyor, hafif bile kısık olsa blur gözüküyor. Aynı sorun ARK'da da vardı. O değilse, motion blur açık olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...