Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sci-Fi MMORPG karşılaştırması


Lectre

Öne çıkan mesajlar

öncelikle şunu söyleyeyim, konuya çok uzağım 1-2 gün eve oynamışlığım var ondada beynim yanıp bırakmıştım oluyor baya.

şimdi böyle bir isteğim oluştu gemim olsun oradan oraya gideyim takılayım vs tadında, oyunların az biraz komplike olmalarıda beni çekiyor açıkcası.

konularını inceleme fırsatı buldum video izledim 1-2 vs, ama hangisinin hangisinden iyi/oynanabilir olduğunu bulamadım, konularda sorsam temel farklarını kaybolup gidecek, belki benim durumumdaki insanlarada yardımı dokunur diyip bu konuyu açtım, ne oynayalım, sebepleri ile birlikte kısa olarak akıl verirseniz sevinirim, 1-2 yerde gördüm gemi kontrolü için joystic flm almışlar, en fazla gamepadim var dahasına karşıyım onuda belirteyim :P

SC release olmadı daha farkındayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eve hiç de öyle kafa dağitmalik oyun değil. Müzikler, atmosfer falan harika ötesi ama öyle isten çiktim bir iki saat takilim diyen adam için kesinlikle doğru oyun değil. Başlarda iki üç saat girim takilim iki lak lak yaparim o sirada exploration yaparim falan diye başliyosun, sonra biraz geliştikçe kendini elinde hesap makinesi kagit kalem yada sayfa sayfa excel spreadsheed hazirlarken buluyosun. Oyun çok müsait buna.

Pvpsi de oyle wowdaki gibi bg girip cikmiyosun oturdugun yerden. O da ayri bi meşakat, iki saat git gel falan.. Çalişan veya evli olan adam oyunu degil. Emekli oyunu.

Zamanin varsa ve bi şekilde güzel bi başlangiç yapabilirsen, güzel bir guilde girersen vs cok eglenirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu nasıl anket abi :D.

ayrıca eve online da birşeyler yapmak için sandığın kadar beklemiyorsun. elbette %2-%5 gibi eksikliklerin olur ama ne istediğinden eminsen kısa vadedede yapmaya başlarsın.

(tabi benim bilgi birz eski.. belki yeni acc lere boost veriyorlarsa oh.. yemede yanında yat)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 oyunda bırbırınden epey farklı.
Eve online MMORPG tam anlamıyla, baya mature zaten. Ayrı bi evren orası.

Elite çok guzel bı multiplayer oyun. MMO tadı var. Gerçekten çok hoş bi space sim. Belkide bulunabilecek en guzel online space sim.

SC daha cıkmadı, MMORPG olucak o da bazı kısıtlamalarla tabi.

Haliyle anket biraz olmamış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...