Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Link


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

ben bunu denedim kendim ama hatırladığım kadarıyla düzgün çalışmadı, garip bir corruption oluyordu ve görüntü takılı kalıyordu. 4k monitöre geçtikten sonra aynı sorunu yaşamadım. denersin, çalışmazsa düşürürsün. çözünürlük ayarı client app'te yapılıyor zaten.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...

https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1697024363#:~:text=The Steam Link app on,and 2017 Samsung Smart TVs.

https://reddit.com/r/Steam/s/JklOxG44tU

haydaaaaaaa

bu ÇOK kötü oldu ya, steam link bozulduktan sonra tv app ile halletmiştim, üstelik 4k da yayın yapıyordu. of şimdi alternatif de yok galiba. hergün kullandığım şey. aptal samsung.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

df, 12.10.2023 07:39 tarihinde dedi ki:

benim yıllardır açmadığım kenarda duran bi steam link var. durduğu yerde bozulmadıysa yollayayım istersen. bi kontrol edeyimde.

sağol ama 4k yayın yapabilen bir sistem bakacağım, onunla ilgili tavsiye başlığı açtım hatta. moonlight diye nvidia'nın gamestream arabirimini kullanan bir open source yazılım vardı, onu da çalıştırabilen bir alet olsun diye bakacağım madem böyle zorladılar. amazon fire stick, apple tv vb işte araştırıyorum şu an hangisi en uyumlu.

neymiş diye bakmak isteyen varsa:

https://arstechnica.com/gaming/2023/04/nvidias-gamestream-is-dead-sunshine-and-moonlight-are-better-replacements/

nvidia karta ihtiyaç duymadan sunshine diye stream sunucu da çıkarmışlar, dün denedim ipad, iphone ile çalışıyor ve hatta tv'ye de atıyorum ama tv'ye atarken sorun var herhalde ios kaynaklı cropping, audio desync vs. o yüzden direkt tv'ye kablolu bağlanacak birşey lazım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

Selam,

Steam linki Tv ve telefonda kullanıyorum baya memnunum. Telefon+controller işini daha çok uzanırken yapıyorum ama telefonun ekran oranı aynı olmadığı için hem köşeler siyah bantlı oluyor hem de biraz küçük geliyor. 9:16 ratiolu ufak boyut bir tablet alıp steam linkle kullanan var mı burda , ne dersiniz bu işe?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...