Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Link


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

kablo cektin mi wifi ile mi bu sorun?


kablo ile bağlı.

dediğim gibi, film izlerken, single oyun oynarken hiçbir rahatsızlık yok ama aşırı refleks oyunlarda hissediyorsun.

gerçi benim televizyonla falan da alakalı olabilir belki. yeteri kadar optimize edememişimdir vs. ayarlarını pek kurcalamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Bunu da androide çıkarmışlar bu arada, geforce now a göre avantajı dokunmatik ekranda native mouse desteği allah gibi olmuş telefondan rahatlıkla civ6 oynayabildim. Sürükleyerek mouse kullanıyorsun, ekranın sol ve sağdaki ölü alanlarında wait / end turn / tech tree vb. kısa yollar var, sol click sağ click zoom vs hepsi yapılıyor. Def-i hacette Pachachutiyle turtle keyfi bir başka güzel ?

Dezavantajı ise virtual gamepadi direk steam controller olarak geldiğinden ayarlarını yapmak zor, misal divinity gibi xbox gamepad destekleyen oyunlarda tuşları birebir almıyor baya bi kurcalayıp ayar yapmak lazım sanırım. Oyunda gamepad desteği olunca mouse da civdeki gibi rahat çalışmadı mesela.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bu android şeysiyle, ben evde bilgisayarımı açık bıraksam, sonra başka biyerlere gitsem, ordan telefonumla bilgisayarımdaki oyunu mu oynayabiliyorum?

 

yoksa telefonun evdeki wifiye mi bağlı olması gerek?

 

Bu arada bu steam link cihazının yaptığı işi yapan başka cihaz var mı abi? Apple TV falan diyo millet de o ekranı yansıtmıyor mu? bi de kendi içinde gezinme menüsü var. Controller bağlayayım, oyunumu tv'den oynayayım muhabbeti olan başka alet yok sanırım.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...

uygulamasını indirdim, telefonda gecikmesiz güzel çalışıyo da gamepad soracaktım. herhangi bi bluetooth gamepad alıp telefona tanıtıp, telefonda da steamlinki açıp tv'ye ekran paylaşımı yapabilir miyim? şu minik telefon gamepadlerinden değil de normal bildiğimiz bi gamepad.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

sanırım beta builde geçince düzeldi. emin değilim, aynı anda ekran kartı sürücüsü güncelledim, steam linki de beta builde geçirdim.

Garip. Netflix support da "tv manufacturerınızla konuşun" dedi en sonunda dfg 10 sene önce aldığım samsung televizyona manufacturer'ım ne yapacaksa artık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

steamde olmasına gerek yok, oynayabilirsin. 

 

Sadece ve sadece, Steam Controller kullanırken steam dışındaki oyunlarda sorun yaşadım. non-steam oyunlarda normal PC'ye bağladığımda standart controller olarak görebiliyoken, steam link aracılığı ile bağladığımda standart controller olarak görmüyor, bi saçmalıyor.

Linki ilk açtığında otomatik Steam Big Picture'a geçecek, exit to desktop diyosun, normal pc'yi kullanabilmeye başlıyorsun sonra. İster epicten ister battle.net'ten ne oynarsan oyna.

 

Bu arada netflix tekrar geldi. Saçma sapan anlamadım ben bi gidiyo bi geliyo çözemedim işi.

 

bende Logitech Mk240 takılı, şu alet;

logitech-mk240-kablosuz-z.jpg

 

Tek usb alıcısıyla hem mouse hem klavye. Steam linkin üzerinde 3 usb girişi var. böylece birini mouse keyboard, kalan ikisini de controller için rezerve edebiliyorum.

Xenocide tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de benzer sıkıntı yaşamıştım. yeni aldığım joysticki sorunsuz bir şekilde steamde kullanırken 1 2 kere steam link üzerinden tv'de kullandıktan sonra bir daha iflah olmadı kol. tuşları falan her seferinde değiştirmek vs. gerekti. 2 hafta kadar uğraşmısımdır. en son her oyun için ayrı profil oluşturarak yani en az 1 2 saat uğraşarak çözdüm. sonuç olarak joystickten soğudum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...