Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Link


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

arkadaş tavsiyiyesi üzerine televizyonda oyun modu diye bir şeyin olduğunu keşfettim. bunu da açınca mouse lag'ı iyice düştü. hatta arada ufak tefek streamde yavaşlamalar olabiliyordu, onlar da kayboldu. yine arkadaşın söylemesine göre kullandığım kablonun uzunluğu geriye kalan lagın sebebi. 20 metrelik kullanıyorum ben. eğer daha kısa olsa 1-3 ms arasına kadar düşebiliyormuş. wireless kullanınca daha iyi gibi gelmesinin sebebi de buymuş. ama şu haliyle bana gayet yeterli.


şimdi tek sıkıntım aptal televizyon oyun moduna geçtikten 15-20 dk sonra kafasına göre kapatıyor, bütün renk ayarlarını sıfırlıyor. tekrar açmam gerekiyor haliyle. niye böyle bişey yapıyor anlayamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
geçen hafta aldım baya başarılı alet. 2 oda ileriden salona kablosuz bile temiz bir şekilde iletiyor. steam'den virtualhere uygulamasını da alırsanız uyumsuz bi alet derdi kalmıyor. xboxone controller i wireless desteklemiyordu fln o programla kullanıyorum şimdi kablosuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün elime geçti, wifi n olmasına rağmen kalite süper. Takılma çok nadir gördüğüm. Benzeri streaming deneyimlerim arasında gördüğüm en kaliteli diyebilirim. Bu fiyata adamlar yıllardır aradığım çözümü getirmiş, artık jrpgleri gönül ferahlığıyla salonda oynayabilirim. Fan sesi duymamak da cabası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...