Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baba yaga


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

yok hayır, imla bilgim bi mağara adamınınkine eş olduğundan veya shift’e basmaya üşendiğimden değil. ben cümlelere hep küçük harfle başladım. sırf cümlenin başına geldi diye harfi büyütmenin manası yok şimdi. büyütmek mario'daki mantara mahsustur çünkü bitek. yersen. yemezsen kaçıyo. öyle yani. hem bide neden spesifik harflere ayrıcalık gösterelim ki? dünya ayrıcalığı yeterince gösteriyo zaten bilimum şahıslara. şimdi isim vermiyim, mesela serdar ortaç filan. hehe, yok be.

diyeceğim o ki,
hayat bana çok garip geliyo abi. kime gelmiyo ki zaten alüminati. hoş, serdar'a gelmemiştir. gerçi ne diyorum ben. "aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem" diye şarkı sözü yazan, kliplerinin %70inde göbekten zeytin yiyen bir adamın hayat görüşü, yaşamdan anladığı çok daha bambaşka bi boyutta olsa gerek. çünkü nası biliyon mu? bir adam hayal et ki kendisine kırmızı hap mı mavi hap mı birader? diye sorduğunda morfiyus, yeşil hapı yiyip gidiyor. suyla yutmak da yok. böyle direkt mentos gibi, hapı iki emmikledikten sonra morfiyusun gözünün içine bakaraktan çiğnemeye başlayıp diyor ki: “yorma beni şekerim”. ve kalkıp gidiyor. böyle bir adam işte serdar. kaldı ki ortamda yeşil hap bile yok. gerisini sen düşün.

neysem.

serdar bi yana, hayat çok garip ya. düne kadar trt 2'de bob ross ile birlikte küçük mutlu bulutlar çizerken bugün üniversitede sınavlara falan hazırlanıyorum. ha yok, rahat olabilirsiniz abi. klasik -VİZE ZAMANI BEN *TEMSİLİ*- gibi, veya -SINAV ZAMANI BEN HUEUHE- gibisinden 2 basamaklı iq ürünü paylaşımlar yapacak değilim burda. yapmam! yapamam. çünkü benim iq'um 4 basamaklı; 0070.

ama dedim ya. hayat garip. dün öyleyken bugün böyle. yarın ise kim ola hak getire. aaa. babannem oldum şu an adeta. babanne lafıdır o çünkü, yatmadan evvel "yarın ola hayrola" demek... babanneler der sadece. sonra pistonlu besmele çeker ve uykuya dalarlar. pistonlu besmele demişken, o da bir başka babanne şeyidir mesela. sadece babanneler çeker. yemek sonrası yerdeki siniyi kaldırırken, dolmuşa binerken, merdiven çıkarken neyin bu besmeleyi çektiklerini duyarsınız. PİSSSSSMİLLA diyedir.

sahi ya. bi dönem bizde kalırdı babannem. bi dönem ebeveynlerim ayrı değildi çünkü. şimdi düşününce başka bi hayatmış gibi geliyo bildiğin. sanki o hayattan şimdikine reenkarne olmuşum gibi. değişti usta. hayatlar değişti. kafalar değişti. bakışlar değişti, açılar değişti. üçgen idim bir vakit, iç açılarımın toplamı 180 etmezdi. şimdi ise iç acılarımın toplamı 180, ama ben oldum bir dikdörtgen. çok da dik değilim aslında. yamuğum biraz ucundan. hem zaten ebeveyn ne lan? anam babam diyeyim ya şuna. ebeveynmiş, yok ebeyn.

bazen türk dizisi gibi hayatım olsun istiyorum. bölüm bölüm. bölüm başı 2 saat. 2 saatin 45 dakikası boş bakışmalar. 60 dakikası anlamsız tripler. bişeyler...ama olmadı bölümlerim. tutmadı. izlenmedi. o yüzden dönemlerim var benim bölümlerim yerine. iyi olduğum, kötü olduğum dönemler var. yalan söylediğim dönemler de var, dürüst olduğum da. emo tripleri attığım dönemler bile var abi. mesela nikim çok çılgın linkin park, the rasmus, billy talent dinlediğim dönemlerden bir memento. sonra efendime söyleyim adrenalinli dönemlerim var. dur anlatıyım hemen bi tane.

adrenalinli dönemlerden anı no: 23
sene kaç bilmem. 2000'lerin başı. 12, 13 yaşındayım. 90'lı olduğum için yaşımı hesaplaması çok kolay. 90’da doğmuş olmamın en sevdiğim yanı budur. neyse. bigün yine hunharca okuldan kaçtım, atari salonlarında yarın yokmuş gibi kof 98 oynuyorum. deli oynarım. king, terry, kyo üçlüsünü alır herkesi döverim. dövemediğime de BİS SENİN GİBİ GECE GÜNDÜZ KOF OYNAMIYOZ falan derim. buraların jargonu böyledir çünkü. plot twist: gece gündüz kof oynadım. işte böyle. günün birinde ben yine böyle jetonu atıp kendimden geçmişken arkamdan bir ses "yeniyo musun bari oğlum" diyince, ilerde çocuğum olmayacaktı tabiki de. babam soyunun devam etmesini istememişti çünkü. meğer bizim soyumuz çok eskilerden bir lanet barındırıyor imiş ve peder bey soyunun devam etmesine engel olmak için kof’un release edilmesine kadar herşeyi planlamış. yoksa o saatte işte olması gereken bir adamın, müdürün “oğlunuz yine okula gelmedi” çağrısı üzerine işten izin alıp beni salon salon arayıp bulması ve de akabinde arkama usulca sokulup baba sesiyle yeniyon mu demesi, aklı selim bir insanın yapacağı şey değildi. adama baba demiş idik, o ise baba yaga çıkmış idi. kostümsüz jason, freddy, cosplayi yapan bi adamdı bizim peder. severdim ama yine de. tabi bide annemden boşanınca bizden de boşanmış sayılmayaydı iyiydi. o kadar süperi çeken, 26 hits komboları yapan benken, en çok damage atan o oldu. deyus oyunun ayarlarını değiştirmiş zaar. daha da oynamam. zaten kof 96'dan sonra çok bozdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...