Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok konuşan iş arkadaşı


guncel

Öne çıkan mesajlar

guncel said:

hiç böle sorununuz olmammış lan ne güzel


benim arkamda oturan daha kötü,

yaş: 25
cinsiyet: kadın
özellikleri: dikdörtgen yüz hatları ile gün boyu 55 yaşında kadın rp'si yapmak, bununla birlikte çocuk taklidi de yapmak. "ay allah beni kahretmesin hağhağhağ", "ay ama ben bitiymiştim o çalışmayı" killer quote'ları arasında.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guncel said:

profil: 50 li yaşlar
teknik bilgi: derdini anlatacak kadar
laf döndürme ustası, lafı gereksiz uzatan aslında iyi biri

müdürün katılmadığı toplantılarda kafa siliyor
hani bazen bu tip laf çevirmeler işe yarar, bilmediğin bir konuda zaman kazandırır ama bu amca suyunu çıkartıyor

ast-üst ilişkisi yok sadece kıdem farkı var

nedir çözüm yolu


Kuddusi yanına seni mi aldı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin yapabileceğin çok birşey yok malesef yaşça kıdem olarak senden üst olduğu için sonuçta bi sus motorun soğusun diyemezsin , birde adamın seveni sayanı varsa iyice yaş işin, anca bir toplantıda müdür rütbesinde biri (mümkünse pms veya menopoz roleplay'i yapan bir abla)
amma boş konuştun ya filan diye terslemesi..

Bizimde vardı böyle bir abimiz ama yanına ek özellik olarak sigara otlanması vardı abartısız 2 sene adamla çalıştım sadece 1 kere paket taşıdığını gördüm ve fosur fosur içiyordu sigarayı daha da bombası yıllık izinler onaylanmadan kafasına göre ben gidiyorum dedi 1 hafta gitti , patron sorunca babam rahatsızlandı ankara'dayım dedi ve gayet bronz bir ten ile döndü (bodrum güneşi malum) ,kovdular proje müdürü bende giderim diyince mecbur tuttular adamı

Özet : Hayat hiç adil değil
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
bu iş arkadaşı dediğin olgu hakilkaten süper. yani yıllar sonra ilk defa değiştirmek istediğin ama değiştiremediğin insanlarla karşı karşıya kalıyorsun mecburen ve iğrenç. geçenki hikayeyi anlatıyorum:

pazartesi, sabah saat 6.50 mi ne. gün ağarmamış, ilçede leş gibi bir kömür kokusu. hava bok gibi soğuk, titriyorum. evden arabaya gidene kadar dondum, arabaya binince ayrı dondum. hemen çalıştırıp gaz vere vere ilk alacağım elemanın evine doğru yola çıktım. 3 dakika mesafede. daha şirkete 50 dakika yol ve alınacak 2 kişi daha var. gerçek bir servis şöförüyüm.

lavuğu boktan evinden aldım. leş gibi sigara kokuyor, sabahın altısında kalkıp dişlerini falan fırçalamadan sigaraya abanmış. ter kokusu da cabası. sabah sabah kafa şişirmeye başladı. ülke siyasetinin gereksiz değerlendirmeleri, karıların hepsinin pipiye aç olması, aslında aranıyor hoşuna gidiyor ama çaktırmıyor şeklindeki varoş çapkını hikayelerinden sırayla anlatıyor. evli ama köylü işte, gözü dışarıda. geldi çat diye şunu anlattı sonra.

haftasonu cumartesi günü kuzeni gelmiş, kuzen de tam piçmiş he, öyle böyle diil. bu da eskiden piç ama evlendikten sonra bırakmış. sonra istinye park'a gitmişler, biraz gezmişler, ama hatunlar o biçim hep bunlara bakıyor. diyen eleman bu arada min 100 kilo, leş bir herif. ne eğitim var ne tip. sonra yorulmuşlar bi kahve içelim demişler starbucks'a oturmuşlar.

sonra tarçınlı çay almışlar, öyle içerken yan masada 2 tane hatun oturuyormuş on numara. onlara laf atmışlar. sonra beraber oturmaya başlamışlar falan, "hiç abartmıyorum 3-4 saat" muhabbet. dibine vurmuşlar muhabbetin çok sevmiş kızlar bunları. arada da paso kahveler tatlılar geliyor gidiyormuş böyle, 5-6 tane çay içmişler kahve içmişler minimum. sonra kızlardan biri demiş ki hadi gelin eve gidelim evde muhabbet edelim demişler, arabamız da var sizi alır götürürüz demişler. kuzen tabii atlamış ama o evli, düşünmüş etmiş yok gitmeyelim demiş, sonra işte kızlar da bozulmuşlar vs, bi yerden sonra neyse demişler biz kalkalım. masada da hayvan gibi hesap varmış, bunlar kalkınca hesap kızlara kalmış. "hesabı da kızlara kitledik yani ahorooro" diye anlatıyor bu hayvan. mekan starbucks bu arada tekrar belirtiyorum.

vaay abi harbi mi ya helal olsun size be falan diye cevaplıyorsun tabii sen de. starbucksta hesap masaya mı geliyor abi ne salladın, ne sıktın aq diyemiyorsun. çünkü insanlarla iyi geçinmek gerekir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu hayatta en nefret ettiğim iki insan tipi, birincisi körü körüne bir şeyleri savunup karşı tarafa nefes alma hakkı dahi vermemesi. örnek olarak akepe savunucusu orta yaşlı anadolulu amcalar verilebilir. ikinci tip de sürekli çapkınlık hikayeleri anlatan tipler. anlatılanların %98i yalan, o ona yaslamış bu buna atlamış gecede 8 posta atmışlar kızınki alev almış yeter diye bağırmış falan... abuk subuk şeyler. yani gerçekten anlam veremiyorum bu toplum içinde tutunma çabasına. sal gitsin kardeşim, ne kasıyorsun. pazartesi günü sabah 6.50'de starbucks'a gittim mesajı vererek ne mesaj veriyorsun, kahveci lan bu. 9 liraya kahve alıp bütün gün oturabileceğin bir kahveci. sıradan bir kahvehane daha pahalıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeş starbucksta hesabı kitledik muhabbeti yapan adama atma ziya diyemiyorsan o da senin ezikiliğin. Seni böyle herşeye inanan saf gördükçe devam eder sallamaya. Hak etmişsin.

Böyle heriflere ve muhabbetlerine kendini ezdiriyorsun, sonra iş yaşamı çok kötü =(( , araç paylaşımı yapıyorsunuz yok ben servis şöförü müyem =((
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...