Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4 #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Devir artık kalitesizlik devri, yeni nesil kalite falan aramıyor bundan 20 sene önceki gibi. Mobil oyunlar beyinlerini süngere dönüştürdü iyice. Nerdeyse tüm oyun firmaları, yarım yamalak dandik oyunları daya geç modunda, japonlar bir buna direniyor.

Bu arada geçen bir grafik gördüm console+pc gaming geliri totalde mobile yaklaşamamış, durum o derece vahim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mobilin durumu yeni değil bi kaç yıldır var, yeni gerçek bu ve mobil oyunlarla bizim anladığımız haliyle "gaming" birbirine rakip sektörler değil, bambaşka bi müşteri portfoyü var orda. O yüzden bizi fazla ilgilendiren bi durum yok, diablo immortalı kaçınız bilgisayara kurup 5dkdan fazla vakit ayırdı? Mobile shit adı üstünde işte kaka yaparken vakit geçirmece, hak ettiği gibi tuvaletlerimizde yerini alıyor.

Gaming decline da keza başlangıcı daha eskiye dayanan bi süreç ve konsolizasyonla piyasaya giriş yapıyor. Oblivian ve fallout3 ile 2010 öncesi zirvesini yapmıştı zaten, bu forumda hala şu oyunlardan iyi diye bahseden insanlar da bir numaralı müsebbibidir bu durumun. Boktan oyunlarla ektiklerini biçiyorlar iyi oluyor diyeceğim ama, çoğu zaten ezelden beri zevksiz olduğu için aradaki farkı anlayamayıp işte fallout4 şöyle iyi 76 böyle iyi diye geziyor. Ben tam tersine olumlu bakıyorum güncel gelişmelere, obliviancı tayfaya diablo immortal geliyor zaten, biz normal insanlara WotR gibi oyunlar gelmeye devam ettikçe benim bu piyasadan umudum kesilmez.

 

Obsidian a gelirsek daha MS'a satışı gündeme gelmeden önce böcekli çocuklu survivala başlamıştı, fergüs elindeki yetenekleri kaybettikçe (KotOR2, MotB hatta Alpha Protocolü yazan ekip) rpg harici oyun türlerine açılması gerektiğini düşündü sanırım. Bide Brennecke falan o ekip iyi kotardı gibi groundedı. Ama avowedda farklı bi durum var, sawyer da kendini geri çekince stüdyoda bu boyutta bi rpgyi yönetecek insan kalmadı, avellone u kovdurtan Chris Parker gibi gerzeklerle projenin yürümeyeceği belliydi ve tabi yürümemiş de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...