Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antony Bourdain: Parts Unknown Istanbul


Xaero

Öne çıkan mesajlar

axedice said:




Yok forçan muhabbetlerinizi alın gidin biz gıravatla foruma geliyoruz bilmemne, dümbeleğin biri işte dile getirmeyelim mi bunu?




baltam benim, önceki sayfada dediğim bişi var

kendim said:

bördın hakkında sabahlara kadar mal, salak yahut liboş olduğunu konuşun saydırın ağzına sıçın,ama yahudiliğine dem vurup , ne alaka denince




kike mevzusuna taktım başkan benim başka mevzum yok

yoksa kim istediği kadar salak olsun abi antoni bördin anam değil babam değil banane
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asia Argento olayi zaten depresyonda olan Anthony Reisi yikmis gibi duruyor.

Yukaridaki lefty kike tartismasi da komik. Grego, Fistan +1 diyorum.

Parts Unknown a gelince, ilk bir kac sezon haric yeme, icmeden ziyade politik durus uzerine dondu program. Ilk baslarda politika, yeme, icme, sosyal hayat dengesi varken, terazinin neredeyse tamami politikaya kaydi(Bkz. Istanbul bolumu, neredeyse tek kelime yemek konusulmadi). Acikcasi bu benim pek tercih etmedigim bir durumdu. Piyasa zaten politik icerik kayniyor. Anthony Reis durumu madem politik bir olay var, sosyal adaletsizlik var, benimde duyurma gucum var, onu kullanmaliyim diyerek cikti isin icinden. Biz zaten Putin i, Trump i yikayip yaglamasini beklemiyorduk.

11 sezondan sonra saglam bir hiatus yakisirdi, ama yapmadi reis. Bazen belli bir noktada dur demek, ara vermek yada yardim istemek lazimmis hayatta. En son bu dersi verdi ve gitti. RIP.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Raylen said:

kike denince yarın yokmuşçasına triggerlanan arkadaşa new jerseyli veya bostonlı değil bir türk forumu olduğumuzu hatırlatmak isterim, teşekkürler iyi forumlar.


Bari bir şey biliyormuş numarası yap da New York, hadi yaşlısı için Florida forumu de. İtalyan ya da İrlandalıların yoğun olduğu yerler oralar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...