Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RWBY


GERGE

Öne çıkan mesajlar

1500x500.jpeg
 



Anime uyarlaması duyuruldu bu arada. RWBY’yi Anime’ye uyarlama konsepti Gen Urobuchi’den çıktı ve bol checkhov’s gun’lu grimdark senaryolar dendiğinde en öne çıkan senaristlerden olan Tow Ubukata, bu serinin senaryosunu adapte edecek olan isim. Animasyonları Shaft stüdyosunun hazırlayacağı yapımın yönetmenliğini Kenjirou Okada (3-gatsu no Lion, Magia Record: Mahou Shoujo Madoka Magica Gaiden) ve Toshimasa Suzuki (Heroic Age, A Pilot’s Love Song, Rinne no Lagrange, Soukyuu no Fafner: The Left of Right, Soukyuu no Fafner: Heaven and Earth) tarafından yürütülecek ve müzikler Nobuko Toda (Ishhukan Friends, Ultraman, Ghost in the Shell SAC 2045, Sweetness & Lightning) ile Kazuma Jinnouchi (Metal Gear Solid 4, Ghost in the Shell SAC 20145, Ultraman), karakter tasarım adaptasyonları ise Rhouhei Huke (Steins Gate, Black Rock Shooter) tarafından hazırlanıyor. Orijinal dörtlünün seslendirmeleri ise Saori Hayami, Yoko Hikasa, Yu Shimamura ve Ami Koshimizu tarafından tarafından yapıldı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...

İlk bölüm yayınlandı. Uzun zamandır arka plan animasyonları anlamında gerek akıcılık gerekse detay olarak bu kadar vasat bir seri görmemiştim. (20 küsür sene önce çıkan Votoms: Pailsen Files yada Wangan Midnight gibi seriler kulvar olarak Citizen Kane gibi kalıyor bunun yanında) OVA olması gerekirken seri yapınca altından kalkamamışlar sanırım. Perspektif hataları gırla (bkz Ruby dövüşürken 30 saniye önce nakavt ettikleri gözükmüyor bile) ve dövüşler shounen anime kafasıyla bile epey ayrıntısız/savruk. Silahlar ve özel güçler birkaç saniyeliğine cool gözükse bile exposition'una hiç girmemişler. Japonya dışındaki kitleyi ana hedef kitle olarak belirleyince -çoğu kez tekerrür ettiği üzere- çıtası epey düşük bir iş olmuş. Gideri olan tek kısım seiyuu kadrosu ve Tow Ubukata serisi olması. Fakat devam eder miyim bilmiyorum.

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, GERGE dedi ki:

Animesini boşver, bunun kendisi çok güzel.

Crunchyroll'den bakayım dedim, hem İngilizce altyazısı olmadığı için, hem de arka planlar ve yan karakterler hala çöp gibi gözüktüğü için girdiğim hızla geri çıktım. Batı animasyonlarına pek bir aşinalığım olmamasından yada zevksizin daniskası olmamdan da kaynaklanıyor olabilir, bilemedim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...