Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

savaş değil açgözlülük bitirdi. piyasa da ne kadar bitcoin düşmanı bulltard varsa, Ftx sam, 3ac, ya da luna gibi hepsini tek tek elediler. bu heriflerin piyasada devam etmesinin tek yolu bull; o yüzden piyasayı zorla yukarı sürdüler, yukarı sürdükce de kendilerini kral zannettiler; bulla muhtaclar çünkü sadece kendi bastıkları coinlerle kredi alıp öyle ayakta duruyorlardı. gerçek bir bull bear savaşı göruyoruz şuan.

 

sam gibi sonradan gelme yeni silikon vadisi bebeleri piyasanın kralı olucağını sandı ama gerçek bitcoin tanrıları affetmedi. bear istiyorlarsa bear olur nokta. sen kimsin ameke çektiler Sam e

 

bu herifler kendi cıkardıkları dandik L1 coinlerle piyasayı flipleyeceklerini sanıyorlardı. Vitalik bile böyle yukarıdan uçmuyor size noluyor ya. bitcoin tanrılarına saygı duyacaksanız ? ?

Flassh tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sam in arkası baya sağlam, anasın şirketi biden in seçim çalışmalarında baya üst düzeyde rol oynamış, bu hobbit sam 40m dolar bidenın seçim çalışması için bağış yapmış. Babası da sağlam bir avukat sanırım. 

Altının ve hisse senetlerinin tam ralliye başladığı günden 1 gün önce bu haberlerin çıkması da tesadüf falan değil. Para kriptodan den çıkıp buraya gelsin istediler. Abd de halen taş..lı sermaye kesimi tüm kripto ekosistemine karşı.

Milleti sürekli gaza getiren sözde btc influencer tayfaya ve evi arabayı satıp, krediyle bu işe giren beyinsiz yatırımcı kesimine iyi oldu, kripto ekosisteminin halen ne kadar zayıf olduğunu gördüler. 

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

https://t24.com.tr/haber/masak-tan-ftx-karari-mal-varliklarina-el-konuldu,1074405

Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun (MASAK) inceleme başlattığı kripto para borsası FTXhakkında açılan soruşturma sonucunda, şirket sorumlusu Sam Bankman-Fried ve diğer ilgililerin mal varlıklarına el konuldu.

MASAK'ın internet sitesinden, FTX.com ticari unvanıyla faaliyet gösteren kripto varlık alım satım platformuna ilişkin açıklama yapıldı.

FTX.com ticari unvanıyla faaliyet gösteren küresel kripto varlık alım satım platformunun ilişkili olduğu gerçek ve tüzel kişilere inceleme başlatıldığı hatırlatılan açıklamada, söz konusu ilişkili kişi ve kurumların bankalar, elektronik para kuruluşları, kripto varlık hizmet sağlayıcıları ve benzer yükümlüler nezdindeki hesaplarına yapılan işlemlerin, Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Hakkında Kanun'un ilgili maddesi kapsamında askıya alındığı anımsatıldı.
 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

@dasaaa

Hep btc, haftalik alimlarimi 2 ayda bir ledger'a atiyorum.

Heyecan ararsam bir kismiyla bull run'a dogru btc bazinda ucuzdan bir kac alt alip dalgayi sürmeye ve zamaninda inmeye çalışıyorum. Zamanlamayi tutturursam ne güzel, tutmazsa da zaten btcdeyim agirlikla max kardan zarar.

Biraz riskli alta giriyorsam onu da ilk pumpta yatiririmim kadarini satip, gerisini piyango vurursa diye bekletiyorum.

Yarilanmadan yarilanmaya ana parami 10x yapip süreci tekrarlayabildim son 7-8 senede. Biraz fazla güvenli hareket ediyorum ama en azindan her gece stop loss koymakla ugrasip stresle yasamiyorum.

Kisacasi çok oynamayan long runda hep kazaniyor, ben de elim ayagim rahat dursun hem de exchangelerde pic olmasin diye ledger'i kullaniyorum 🙂

Darqainu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla abd borsalarından çok farkı kalmadı btc'nin. Borsalarla birlikte çıkıp düşüyor, üstüne birde ftx, busd fudu falan derken çok daha riskli olabiliyor. Altlar zaten btc'nin eşşeği konumunda. Btc'i öldürmediler ama tamamen abd nin himayesine girdi en sonki bull rundan sonra. SEC çıkıp staking'i komple yasaklıyoruz dese eth ile birlikte tüm stake edilen coinlerin sonu gelir. Yarın enflasyon verisi beklenenin üzerinde çıkarsa direk dibe doğru dalış yapacak btc. Göya millet parasını enflasyonda ezdirmemek için btc'e yatırım yapacaktı tam tersi oldu btc'leri satıp tahvile girdiler sfgdsfds.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

liberalizm buna da izin veriyor, milleti ozgur birakma uzerine kurulu bir ideoloji cunku. isteyene istedigi degeri istedigi kadar onemseme firsati veriyor ve free-market oldugu icin cok onemseyen olursa piyasa buna uygun sekilleniyor :))

herkes icin ideal ve kapsayici bir ideoloji, sifir dayatma full ozgurluk

  • Nasi yani? 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...