Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

On 15.12.2021 at 12:35, Fistan dedi ki:

adamlar para basıyor biz de bi de değeri artıyor normal bi ülkede düşmesi lazım asdgd. basılan fazladan pay da alamıyoruz, el salvador geçen 45k dolardan bi sürü bitcoin aldı yine :d bizim ülke arnut topluyor her zamanki gibi. 

bizimkiler trendi anlayana kadar millet uzaya çıkacak. Bitcoin yeni bir teknoloji ve bir dünya gerçeği. Bundan geri dönüş yok. Buna her ülkenin hazırlanması lazım ama işte..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

asil riskli ortami sevmesi lazim, dusunun savastan kacan bi ukraynalisiniz bankaniz bombalaniyor.

3 milyon dolarin olsa onu refugee oldugun yere gondermek icin ne zahmetler gerekir

ayni sekilde rus oligarksin parana el koyuyorlar, beyninde tasiyabilmek varken

bitcoinle beyninde tasiyabiliyorsun, internetsiz bile transactioni imzalayip gonderebilirsin.

az kaldi az ?

200 bin dolar swift atsan gunlerce bekliyorsun, orta ismini yazmadigin icin banka el koyuyor, kac fee gelecek kimse soyleyemiyor cunku para once USA'e gidiyor falan..

"As a ballpark, you can expect the big banks to charge 3%-5% in exchange rate costs on a SWIFT transfer"

bunlarin hepsini gelistirecegiz.

en cok koyan da birikimlerimizin calinmasi, su anda kenarda parasi olan herkes soyuldugunu hissediyordur.

sardalya tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yellen yellozu zaten dün ağzından baklayı çıkardı. Rusyaya yaptırım yapıyoz da bir boka yaramadı, paraları btc'ye çevirip istedikleri gibi sirkülasyona sokuyorlar dedi. Ayrıca şimdi beni alkışlıyorsunuz ama burda beni dinleyenlerin çoğu birkaç seneye dijital parasını çıkartacak dedi. Ardından topunuzun mk şerefsiz adiler diyecekti durdurdular hahahah

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Canım benim. Regüle ediyor ve bunu belli bir seviyeye kadar şeffaf yapmak zorunda. 

Adamlar para basıp dağıtırken de öncesinden söylediler, şimdi yakarken de söylüyorlar. Allah'ın Türkiye'sinde yaşayan, kazandığı 3 kuruş para nedeniyle global ekonomide hiçbir önem arz etmeyen ben bile yıl sonuna kadar azar azar da olsa yakılacağını biliyorum. Rakam bilmiyorum doğru... Ama yönün ne olduğunu biliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu işin stable coin'lerde patlayacağı çok belliydi. bu adamlar sirkülasyondaki tüm stable coin'lerin karşılığında kasalarında cash usd tuttuklarını iddaa ediyorlar, böyle bir şeyin mümkün olamayacağı çok belliydi, hadi sadece tether varken inanmış gibi yapıyorduk da 100 tane stable coin çıktı, bir de %20 apy falan veriyorlar. sen hangi gücünle kimin dolarına %20 veriyorsun yani komedi.

gerçi benim beklediğim bitcoin ath zamanlarında bir stable'ın patlamasıydı, testere piyasasında olmasına şaşırdım açıkçası. umarım intihar vakaları olmaz. yatırım için ayrılan paranın %5-10'undan fazlasını kripto paralara koymak büyük vurdumduymazlık cidden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...