Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Ikisinde de anlamamissin haberi ? Paypal btc ve bir iki coini satin almana ve alisveriste kullanmaya izin verdi ilkinde.


Simdi PayPal araciligiyla aldiklarini saga sola yollama/cuzdana cekmeyi ekledi.

 

Apple’da PayPal’in bu isler icin zamaninda verdigi ilan gibi bir ilan vermis yakin zamanda, onlar da crypto payment vs ozelligi getirecek heralde.

Darqainu tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

“ Cryptocurrency transactions are illegal “

P. Bank of China 

The translated statement is short and not-so-sweet:

"Virtual currency-related business activities are illegal financial activities [and] seriously endangers the safety of people's assets." It makes explicit that engaging in such activities is now a crime and will be prosecuted, and that foreign websites offering such services to Chinese citizens are also illegal.

 

kizillelma tarafından düzenlendi
ek..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haha abd,eu anırta anırta çindeki madencileri ülkeden çıkarttırdı şimdi ağlama sırası çinde. Bir taraftan da gelen geçen binance'a çakıyor bu aralar.

Çin'in öküz gibi btc stoğu olduğundan piyasayı muhtemelen bunlar yönetiyor, 191991 kez kriptoları banlayıp ya düşükden tekrar alacaklar yada btc'yi gömüp kendi kripto coinlerini çıkarmaya uğraşacaklar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
On 13.03.2021 at 11:53, sardalya dedi ki:

1 btc 447 bin TL,

21 gunde 47 bin TL cebe at ? bu ay biraz az kazandirdi ama olsun

1 btc 597 bin TL

uzun bir yaz tatilinden sonra havadan ikinci el bir araba gelebilirdi cebine ?

betona falan yatirim yapilmaz, cinde 80 milyon nufusu dolduracak ev bos.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bitcoin full tutacak adam yok ya. En azından şu geçen silkelenmede bile poz kapatan çok olmuştur. Ama evet çok üzülüyorum 2013 yılında tanışmıştım, btc değil de ponzi bir siteyle ilgileniyordum. 2016 ya kadar ilgilenmedim sonra al-sat vs. Eth almışım 40 dolardan ? şu an 3800 o zamandan bu zamana kadar parayı vuramadık. İyi kötü yine de para birikti binance hesabında.

NFT riskliydi ben girmedim. Mekaverse diye bir NFT çekilişine girdim olmadı, alanlar 750 dolar para harcadı, çoğu insanın elinde patladı. Proje de patladı şu an ama bir hype oldu, projenin 2. ve 3.gününde 40-50bin dolara nft'lerini sattı insanlar. 

Şimdi metaverse coinlerini kovalıyorum özellikle gamify coinleri. Metaverse çok ilgimi çekiyor. Piyasada fırsatlar hiiiç bitmiyor. Bloktopia projesi 6 ekim de tanıtıldı, alamadım, 7 ekim de kucoin üzerinden aldım 7x para kazandırdı. Hala da tutuyorum gitmesini bekliyorum. 

hotlar shibler falan gerçekten fırsat hiç bitmiyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...