Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

aman xenusun kalbine indireceksin


bu sefer bıraktım abi. alacağımı aldım zaten kazanan tarafta olarak. zaten eylülden beri bırakmıştım tadı tuzu kalmadığı ve bear olarak 6k altı beklediğim için. işten güçten, moralsizlikten depresyondaydım bi süredir. bu düşüş gözümü boyadı daldım geri illete. tarihi fırsat galiba, bu düşüş bear trap olabilir yok, dursun beklesin güzel dipledi yok 6.5k'dan 2.5k düştü zaten 20kdan beri düşüyor moduna girdim. meğer bearlar zaten bear, 6k umuda bağlayan bullarda bear dönünce iyice global çiftlik bank exitscamine döndü olay. aslında bear değil, gizli bullmuşum işte.

#alımfırsatı mı diye 2018'de yaptığım karın çeyreğini 1 haftada kaybettim. eskiden 7/24 takip ederdim, şimdi işten güçten adam gibi bakamadım, düşük fiyata güvendim. o sırada ha artık döner derken para kuş olmuş. instrictic value'su sıfır, sürekli dalga geçtiğimiz magical internet paralarına para yatırdık. dolar mart'ta 7 olursa param çıkıyor yine de dsdfg.

psikiyatr'a gitmeye ve prozac kullanmaya başladım dsdfg

BITCOIN WILL MAKE OR BREAK YOU.

IT DID BOTH ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ABD merkezli araştırma şirketi Bonner and Partners Editörü Jeff Brown`un, amazoncryptocurrency.com ve amazoncryptocurrencies.com isimli iki yeni alan adı alan Amazon`un yakın bir zamanda Bitcoin`e rakip olacak yeni kripto para birimini duyurabileceği öngörüsünün ardından Bitcoin, 3,500 doların altına geriledi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Şöyle 3-4 ay daha diplerde sürünsün piliz , borcu harcı kapayım herşeyi basıcam


abi bu dip bitmeyecek. hype'a kadar bekleyin o havayı yakalarsınız zaten. halveningi falan bekleyin. herkes ben de dahil olmak üzere btc grafiğine odaklandı. zaten hash rate sürekli artıyordu bütün minerlar btc'e kaymıştı mayıstan beri şimdi toplu çıkış + satış geldi. ltc 2014-2015'te bi ltc grafiğine bakın, 55 dolardan 1 dolara gitmiş. alt balonu çok daha büyük oldu bu sefer. yine benzer şekilde gömülecek herşey. 6-7-8k'da 1k'lık dump zor gelirken, 4.4kdan düşüyor 1k bildiğin devalue oldu coinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...