Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Goering said:

di said:

Goering said:

btc-e'ye para yuklemeyin, bulgar/rus. sahipleri var cok cuzdana el koydular.


Anlamadim abi ben bu kismi? Kimin neyine el koydular? BTC-E kullaniyorum 2013'den beri, daha basima bisey gelmedi.


beyin bedava


Kesinlikle oyle. Ayni sebepten su asagidakini demisim mesela bu muhabbet oldugunda ama sen ne hikmetse es gecmeyi tercih etmissin.

di said:

Yok bana bisey olmadi o zaman saglamdir demiyorum zaten, basima bisey gelmeyince kime ne olmus, olay neymis onu merak ettim zira benim basima gelmiyosa kimsenin basina gelmemesi lazim =)


Beyin bedava abi, kullanin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla aşırı muallak

- bcc split olur, düzgün bi miner/user desteği ile btc'den %10-20 değer kopartır. bu durumda elde btc tutup da gelen bcc'yi satmak yerine btc dışında bekleyip btc dip yaparken btc almak daha karlı olur kanımca. zira zaten btc'den kopan parayı satıp yine btc alınca pek bişi değişmeyecek.


- bcc split olur, değeri hızlıca kısa vadede 0'a sağdan yaklaşır. milletin elindeki bcc'ler patlar. satacak kimse bulunmaz çünkü millet bcc almak istemez. bazı exchange'ler otomatik satacak falan, sağlam dump gelecek. ve btc sahibi herkeste bcc olacağı için piyasa aşırı doygun olacak, kim niye alsın. arkasında çok sağlam bi destek olmazsa veya fiyatı aşırı düşmezse demand oluşmaz. ki bi de bcc trade edecek bi siteye aktarmak gerekecek eğer bulunduğunuz exchange'de trade'i açılmazsa. aktarmak için de bcc'nin doğru düzgün çalışıyor ve stabil olması gerekiyor tabii.

- bcc split olmaz. meğer hepsi rüyaymış. böyle bi fake çıkarsa btc kısa vadede düşebilir, veya oha lan herşey normale döndü segwit de geliyor diye artadabilir. bi de manipülasyon da olacağı için tahmin etmek zor.

eğer bcc super scam çıkmazsa belli bi hash desteği ile yola devam ederse yeni bi altcoin olacak. ele geçen bcc'ler, fiyat düşük olsa bile satmadan yıl sonuna kadar tutulursa daha değerlenebilir. segwit2x durumları falan insanların biraz daha ilgi göstermesini sağlayabilir yıl sonuna doğru bcc'ye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lan bittrex'te btc ile bcc aldıysanız trade'e açıldı, dumplamak isteyen varsa boşaltsın. 0.115 btc falan ediyor şu an

BELEŞ PARA!!!

tutacam diyenler de tutsun tabii, ama bilemedim bu kadar kişiye bedavadan dağıtılan şeyin değeri ne derecede kalır. arkasında ne kadar destek olacağına bağlı tamamen. size kalmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

4896.7% gain nedir abi 1 gunde

ne kacirdik bcc ile? biri aciklayabilir mi?


btc'si olan herkes (uyumlu exchange ve wallet'ta tutanlar) aynı miktarda bcc kazandı, split sonucunda.

şu an bittrex'te bcc depositler kapalı, açılınca fiyat böyle kalmaz. artadabilir yalnız, değerinden değil de popülerliğinden yararlanıp pompalamasyon. doldurup boşaltıyolar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...