Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

evet trade yapmayacaksanız exchange'de tutmayın, 22'sinden sonra transfer de yapmayın.

eth'de de tutmayın. eth de eriyor ve devam edecek, eth'den en çok çevrilen şeyler btc ve ltc.

ltc 1 ağustos olayında ayakta kalacak tek coin gibi duruyor. zaten 1 ağustosta da önemli bir duyuruları var. yine de buy on rumors sell on news unutmayın.
http://litecoin.mit.edu/


zaten eth üzerine kurulu pek çok coin geçtiğimiz 1-2 ay içerisinde dünyanın ICO'sunu düzenledi ve bunları düzenleyenler muhtemelen cash out yapacaklar. 255$ barajı çoktan yıkıldı ve 200'e dayanacağı düşünülüyor. daha kötü bir senaryo daha var onda da 100$ seviyesi söz konusu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

ltc 1 ağustos olayında ayakta kalacak tek coin gibi duruyor. zaten 1 ağustosta da önemli bir duyuruları var. yine de buy on rumors sell on news unutmayın.
http://litecoin.mit.edu/


MIT'de ogrenciler bos olan subdomain'leri alabiliyorlarmis. Dumduz ogrenci girisimi/scam'i de olabilir bu.

Bir ay kadar once attigim mail'e de cevap vermediler bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EOS 300 milyon dolardan daha fazla ETH topladı ICO'sunda ve bu aç gözlü herifler yavaş yavaş paraları çıkıyorlar. günde 5.5 milyon dolarlık eth satılıyor ve bu şekilde bile 45-50 gün sürecek. bu işi yavaş yavaş yapmaları gerekiyor zira fiyatı anında düşürmek ve panik yaratmak istemez kimse ama tek ICO onlarınki değil. market hızlıca düşmeye başlarsa satış hızı artmaya başlayacak.

yine de milletin güveni olduğu için ay sonunda btc'den diğer top 3 coine kaçarken eth tercih edilebilir. o yüzden sabit kalabilir belki artabilir. tercih tamamen sizin.

0.06 btc mümkün eth için bunu da unutmamak lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Jaxx kullaniyorum ben epeydir, hic bakmadim baska bir sey var mi diye. Sadece Bitcoin ile alisveris icin, tradindin, farkli cc'ler filan girmek gibi niyetlerim yok.

Bunu kullan, daha iyidir dediginiz wallet var mi? Jaxx Macbook ve Android'de syncli calistigi icin rahat geliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi önceki sayfada bi link attım, tam olarak yüzden. soft fork. ki bölünme mölünme olacağı yok. bi de bunun episode 2'si var eylül'de hard fork lol. yazın zaten bear market oluyormuş, e bunun üzerine 1 ağustos eklenince, bir de bu düşüşlerle ICO'lar da çıkınca güzelce düşüyor işte.

valla aslında bi ATH bekleniyodu bu çakılmadan önce, en azından bi 3200'ü görürüz diyorduk ama olmadı. muhtelemen eylül'den sonra kışın başlarında yeni yıla girerken tekrar gürül gürül akmaya başlar.

sonuç olarak bu bi döngü, elindekileri satmazsan hiç bişi kaybetmezsin (hep böyle derler de aslında daha fazla kazanma şansını kaybediyosun heh). ve her cycleda hacim daha fazla artıyor, daha fazla development oluyor teknolojide. işin en güzeli düşükken girip yüksekken çıkmakta, ya da hiç kafaya takmayıp uzunca süre bırakmakta. bu ocakta girenler zengin olup çıktılar. bear market biterken durulduğunda da tekrar bullish olmadan yine girecekler.

ha altlar da yine btc odaklı olarak onla çoşacaklar doğal olarak. ama mesela bazı coin'lerde yıl sonuna kadar baya iyi gelişmeler olacak roadmap'lere göre, onlar yine artış falan görür. ben takipte olucam zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence coin'den para yeme devri bitti ya, büyük balıklar uyanmadan bitcoin 100 dolar falanken girenler vurdu işte parayı şu anda dünya üzerindeki bütün finans kuruluşları bütün spekülatörler farkında olayın. bitcoin bir yenilik getiriyordu. mesela şu anda birsürü saçma salak altcoin var, siz adım attıkça değer kazanıyo!, her telefonunuzu sallayınca değer kazanıyo!!! şeklinde. tamamen scam.

bitcoin muhtemelen sektör lideri olarak kalmaya devam edecek ve muhtemelen pazar lideri olarak dünyaca kabullenilecek, ya da işte kabul edilen 2-3 paradan biri olacak. diğerlerinde de takip edenler ve teknolojiden anlayanlar kazanacak. yoksa spekülatörler silke silke silkelerler yani, herhangi bir şeye bağlı olarak artıp azalmıyo. bi güvencesi yok, koyuyosun cüzdana, cüzdanı yapan adam hadi selamaleyküm ben kaçtım agalar diyo, değer diplerde falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...