Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #6


-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

Bu hardfork ve segwit muhabbetleri tam olarak ne zaman kesinlesecek? BTC1'in github repo'suna biseyler koydular gecen gun. 1 Agustos'da biseyler olacagi kesinlesti falan denildi ama ne olacak, olacaksa nasil olacak. Olunca kim nasil etkilenecek cok bi bilgim yok.

Yeterince bilgisi olan varsa ufak bi ozet gecebilir mi plz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amp ürünü çıkardı, beğenildi, ama whale'lar falan gerek kanallarındaki pskolojik baskıyla gerekse de btc düşüşüyle aşağı iterek indire indire bitiremediler.

ürün iyi olacağı için fiyat düşürüp düşükten toplayacaklar işte. bu kadar seri düşünce de artarken millet sürekli elinden çıkarmaya çalışacak. azıcık artsa da satsam diyerek. bakalım ikisinden de bekliyoruz bu hafta bişeyler. bütün coinlerin beli kırık gerçi. şu btc artışı güzelce sürer de 2600 direncini kırarsa düzelecek işler.

ağustos sonrasına kadar piyasa sıkıntılı olur. mayıs'ta hepsi çok fazla arttı ve onun dalgalanmasını yaşıyoruz.


şunu da ekliyim: “Some of you are wondering "why are cryptos crashing like crazy?" Yet you didn't ask "why are cryptos climbing like crazy?" That's why.”

https://cointelegraph.com/news/crypto-massacre-why-ethereum-bitcoin-top-30-currencies-declined-in-value
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

öyle de, bizim devletin lan ne uğraşıyoz komple kesin bunları, neymiş öyle sanal paralarla vakit geçirmesinler, tlde kalsınlar diyip topyekün engelleme ihtimali de %99 falan.


yerli milli iddaaa'mız var zaten, hem bi sürü sponsorluklarla besliyor zaten en büyük endsütriyi, destek olmak lazım, yabancılarla işimiz ne
yoksa kumar, iddaa günahsa günah, herkesinki kendine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iddaa yakın gelecekte gg olacak diye falan bişi duymuştum. bunlar zaten turkcell'in değil mi, e turkcell de devlete geçti. o yüzden anlaşmayı sonlandırmışlar mı, yoksa helal para kazanacakları şekilde başka projelere mi yönlendirmeye çalışıyorlarmış vs vs. bişeyler diyorlardı ama hatırlayamadım şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...