Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Detroit (ps4-David Cage)


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

e oynama yani, en kotu snopy imax youtubedan izleyin iste

ha butun olayi secimler ve sonuclari olan, birsuru farkli hikaye yolu olan oyunu tek bir sekil film gibi izleyince okay oluyorsaniz kitap filanda okumak yerine ozet okuyun ne biliim :)

oyundan cok sinematik novel gibi bisi, visual novelin bir ustu. aldigi parayi hakediyor sanatsal acidan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cidden emek akıtmışlar ya oyunun her yerine. sonuçlar hani öyle dallanıp budaklanıyor ki oyunun başında yaptığınız seçim son bölümde karşınıza çıkıp sizi yerinize nal gibi çakabiliyor. QD'nin bu oyunlarını Fahrenheit'dan beri oynuyorum zaten adamlar müthiş seviyelere geldiler. beyond biraz sallantıydı gerçi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olsun ya indirim yese bile şu anda 150 200 lira olur en düşük. yinede vermem o parayı dijitaline. bu oyun kalsın elimde istemiyorum. şu ramazan bayramındaki 2 haftalık tatilimde bütün bu tarz oyunları oynicam :D

two souls, until dawn, life is strange duruyo kenarda. detroit'i de üzerine koyup tatil sonuda gow alır ayrılırım ülkeden :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiyat kol gibi degil, iki kol gibi.

her ne kadar seyir zevki hat safhada olsa da secim sonuc olayi haritasini sunacak kadar budaklandigi icin izlemek ile oynamak arasinda turun onceki temsilcilerinden daha fazla fark var.

secim/sonuca bu kadar abanmayan heavy rain'de aldigim sonucu kime anlatsam bad ending, ne kadar kotu falan dediler. halbuki en hosuma giden senaryoydu. benim icin kusursuzdu. simdi bunda gidisatta da farkliliklar var. gameplay yine yavan kalabilir ama izlemekle oynamis kadar olmaktan siyrilmaya basladilar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...

şimdi bitirdim, mükemmelmiş tek kelimeyle. oynamayan kalmasın.

twd1 zirvedeydi benim için interaktif film olarak, bu aldı zirveyi.

şurası da bir oyunda en çok etkilendiğim anlar arasında çok net. baştan anlamadım nasıl çaldığımı, çok yavaş başladım. gitgide hızlandım ve muazzamdı sahne sonra carl'ın yorumuyla.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

Kara ve alice hikayesi dışında bitebilecek en kötü sonla bitirdim sanırım bunu.

Spoiler

İç savaş çıktı yüzlerce adam öldü. Connor’a savaş meydanında marcus’u öldurttum. North’un da kafasına sıktım dükkanda. Androidleri önce gaza getirip savaş başlattım sonra alayını yok ettirdim. Hank de intihar etti bu arada ahahaha. 

Oyunun sonunda ibnelik yapmışlar ama connor’a. Kara ile kızı geçirttim Kanada’ya takılsınlar orada. Baştan oynamayı düşünüyorum simdi. Barışçıl yolları deneyeceğim.  

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En çok eğlendiğim kısım da 

Spoiler

Eden club’daki iki sevgili hatunu da vurdum kaçmasınlar diye. Görev sonunda da hank’i uyuz ettim adam cekti vurdu beni ahahaha. Connor’la görev adamı oynamanın keyfi bambaşka. Bu androidleri yaratan adamın evindeki androidi de vurdum soruya cevap alabilmek icin. Marcus gemide gel bize katıl dediğinde kabul etme seçeneği çıkmadı bile direk saldırdım. ?

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

connor'ı bayağı enteresan oynamak mümkün, ben

Spoiler

resmen en son dakikaya kadar görev adamı oynadım, son dakikada artık dönmez buradan denecek noktada çevirdim. helal olsun, oyun o en son dakikada (resmen oyunun son dakikası gibi) dönmeye bile izin verdi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...