Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş/Evlilik problemleri vol.52342


Mithat

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

abi bu da mı foruma sorulur. özür dilerim tepki göstermeden duramadım azıcık da kendi çözmeli insan problemlerini. hayır biz eşin ne tepki verir, nasıl huyları vardır, ilişkinizin rutinleri nelerdir bunları hiç bilmiyoruz ki.

bilmiyorum bana çok aşırı geldi. tamam problemler paylaşılır öneri alınır da bu ne lan.

basketbolla eşinin trip atmaması arasında orta yolu bulucan işte bi şekilde. çözüm bu al.

biz ne bilelim nasıl yapacağını.

sinirlendim biraz galba pardon.


+1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Şimdi benim bir yolunu bulup hem bu işe devam etmem , hem bir gün antrenör olacak yolu kendime açmam (hem çalışıp hem bu işe zaman ayırıp hem eşime zaman ayırarak) hem eşimi beni kanser etmeyecek ses tonunda tutmam lazım.


BU yaşa gelip bu işlere sarmayıp sıfır isim bilinirliği ve çevreyle başlayıp, bir yandan işini bırakmadan, bir yandan haftada 1-2 defa çıkıp karını idare ederek nereye varmayı planlıyorsun?

"Denemediğim iş kalmadı" listesinde bir madde daha olacak, birkaç ay sonra bitecek bir heves için saçma gerginliklere girme. Yok illa yaparım diyorsan da ya işini bırak basketbola yönel, ya boşan. Karnım doysun ama pastam da dursun oluyor yoksa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Yok abi. 2 yıllık evli adam, iş hayatında stabilite yok. Askerlik de aradan çıkmamışsa neye güvenip evlendiğini merak ettim.


konuyu okusana ilk postu abi zaten, 12 yaşında çocuğa yaz desen daha mantıklı olurdu sanırım.

hayallerini takip etmek güzel bir şey ama, başkalarınıda senin hayallerini takip etmeye zorlayamazsın, birde çok saçma geldi yani bana öyle böyle değil, basketbol koçu olucam diye maça gitmeler vs lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...