Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İndirimler başlığı! #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

5 saat önce, Sam dedi ki:

gamepass'ten zırt pırt oyun kalkıyor ve dlc'ler yok. misal onunla aktif destiny2 oynayanlar büyük patladı, şimdi gidip kaç aylık abonelik parasını tek oyuna vermek ya da oyunu bırakmak zorundalar. kağıt üstünde 1-2 gün oynanıp biten oyunlar için iyi ama uzun soluklu oyunlarda sorunlu.

Haklısın aslında, şahsen ben FM22 için aldım diyebilirim. ama 100 küsür oyun da cabası oluyor işin işte?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

epicten guardians of the galaxy, far cry 6, watch dogs legion alasım var.

steamden de deaths door, inscryption ve outer wilds dlc.

gamepass yüzünden ne zaman indie oyun alsam. Bi duruyorum gelir mi acaba gamepass e diye sdf. Geçen forbidden city aldım 1 ay sonra gamepassteydi. Deathloop ve Mass Effectte kesin gelecekler. Biri Bethesda dan öbürü ea playden.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, GERGE dedi ki:

Deadloop'tan da Mass Effect'den de vazgeçtim. Game Pass'a gelir bu oyunlar.

Deathloop PS5 exclusive anlaşması varmış o yüzden şöyle demişler. "the title will remain a PS5 console exclusive until "at least September 14, 2022," which is one year after its initial launch."

Chastor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Xaero

Epic büyük bedava oyun vermesi yeni yıla kadar. İndirim 6 Ocak'a kadar. Bekle bir kaç gün daha vermezse alırsın. Yada Epicte de geri verme olması lazım. Bedava verirlerse refund basmayı denersin. edit: Bide o epicin verdiği oyunların leaklenen listede yarından sonrası için vereceği oyunlara New to EGS diyor. Red Dead 2 zaten var egsde. O yüzden vermicekler büyük ihtimal.

bide Guardians of the Galaxy'yi aldım steamde. Oynadım iki saat. Güzelmiş oyun ama başımı ağrıttı. Bununda fov düşük ve ayarı yok meh. Çok da beğendiydim oyunu halbuki. Avengers'ın olması gereken oyun olmuş tam. Refund basacağım.

progamer tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...