Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL 3. Grup Maçı | Fenerbahçe - Ajax | @22.10.2015 Perşembe 22.05 - TRT 1


Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

İlk yarı toplam 10 dakika falan iyi bastırdık. İkinci yarı hiç bir şey yapmadık.
Mümkünse ba'yı oynayaın alves hıyarının yerine. Nani bitmiş tek yaptığı faul almaktı bütün maç.

Ozan tufan küfür yemek için baya bir kastı. Gökhanı neden şener le değiştirmedi anlamadım.

80 dakika bok gibi oynayıp bir 10 dakika parlıyoruz. O kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oha yendik lan... Yalnız bayadır okuyordum ama hiç izlememiştim, Ajax cidden kötü, yazdıkları gibi o eski Ajax'dan eser değil hiçbir şey kalmamış. Fena pas yapmadılar ama pozisyonları yoktu neredeyse. Biz bile yendik.

Bu gruptan ikinci çıkabiliriz gibi, her şeye rağmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

maçtan geldimde

ne koyduk be

takım iyiydi bence önceki maçlara göre. yine acayip kısırdık ama ajax'ta hiçbişi yoktu. pozisyona girdik bitiremedik bi türlü. josef'e ne küfür etsem az. topal değilde biraz daha az özverili biri olsa dayanamazdı takım. resmen 10 kişi oynadık 90 dakika sırf josef yüzünden. sürekli rakiplerin arkasında saklanıp top almadı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

İyi de bazen 90 dakka en atak en pozisyon bulan takım olursun, Saçma sapan son dakikalar golü ile üzülürsün. Bugün kötü oynamadık, değişikler daha erken ve doğru yapılsa golü daha erken bulurduk. Birazda Avrupa maçlarında Türk takımları son dakika golleri ile keyf yapsınlar.


valla doğru diyor.
ayrıca ajax'tan daha iyi oynadık.
1 top hariç pozisyon vermedik.
Ba'yı çok beğendim.
Adama ilk 3-4 maç kızdık,küfrettik falan ama şaka maka Kjaer ile en iyi partner Ba oldu.
Gökhan'ı da beğendim yalnız maçtan sonra yaptığı "taraftara teşekkür ederim, bugün buradayım ama yarın nerede olacağım belli olmaz. onları hiç unutmayacağım." açıklaması bomba.
Bence Van Persie'de çıkana kadar görevini yaptı.
Mehmet Topal her zamanki gibi görevini eksiksiz yaptı.
Kalecimiz de aynen Ba gibi ilk 3-4 maç bizi kızdırdı ama sanki son birkaç maçtır güzel oynuyor (spiker diyor diye değil ama birkaç yan toptaki mal gibi çıkışları hariç).
Markoviç etkisizdi,sakatlıktan sonraki ilk maçında kötüydü.
Nani bitik. Bu adam sadece vücuduna bakıyor anlaşılan,bire birde hiç adam geçemedi.
Caner birkaç pozisyonda iyiydi ama hücumda eski Caner değildi. Yine de savunmada kademeye girdiği birkaç pozisyonda başarılıydı.
Diego bugün vasattı.Ne iyiydi,ne de kötü.
Fernandao her zamanki gibi bu ligin gol kralı olduğunu bir kez daha gösterdi.Yaşını bilmiyorum ama son dönemdeki golcüler içinde bence en özellikli olan adam,başka avrupalı büyük takımların da dikkatini çekiyordur şu an.eminim.

en kötü ise oyuna son 19 dakikada giren ozan'dı.
çok kötü oynuyor.hem de çok.bir kez daha "bacak kadar adama o kadar para verirsen istanbul'da karı-kızla,gece hayatıyla sapıtır." diyen eski abiler haklı çıktı. adam bence uzak ara bu senenin transfer faciası. beşiktaşlılar yatsın kalksın fenerbahçe'ye teşekkür etsinler.

genel olarak ben fenerbahçe'nin mücadelesini sevdim. çünkü son derece kötü çalıştırıldığı belli olan ve kondisyonu son 20-25 dakikada tükenen fenerbahçe, gerçekten son ana kadar maçı istedi ve aldı.

galatasaray maçı bakalım nasıl olacak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bu iki maç dönüm noktasıydı verilen krediler için. Taraftar zaten homurdanıyordu, Ajax'la o homurtuyu kesti, hafta sonu da net bir skor gelirse (+3 farklı) Vitor bu sene kalır takımda, yenilirsek coşar taraftar, beraberlik homurtularla devam ederiz ilk yarı sonuna kadar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Derbi abi bu belli olmuyor, 16 senedir yenilmezlik karşıda her türlü baskı oluşturuyor. Kötü de olduk, iyi de olduk, gs ne zaman gelse bir şeylerde heyecanlanıyolar mı bilmiyorum bi değişik. Ben diyorum kesin yenildik, hop yeniyoruz falan... O yüzden biraz Vitor'dan dışarı çıkan bir durum bu. Futbol tanrısı bakalım ne istiyor :D.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya orası öyle tabi derbilerin olayı başka da.

ben son haftalardaki fener ve gs performanslarına bakarak söylüyorum öyle farklı bir galibiyet cıkmaz.

%70 tek farklı fener
%25 beraberlik
%5 gs

futbol olarak pek bişey beklemiyorum ama :( gerçi emre ve melo'nun olmadığı ilk derbi farklı bir havada geçebilir belli olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...