Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinnet tabutu şehir; İstanbul.


Flam

Öne çıkan mesajlar

de antalyanin oc u nun hedefi ruslar almanlar..seni kaale bile almaz..ugrasmaz seninle..ama istanbuldaki tercihen anadolulu maalleli oc nun sardiracagi ilk ve tek insan sensindir.sacina takar kupene takar yaninda kari kiz gorse ona sarar.trafikte onune kirar.cani sikildi mi havaya silah saydirir..her zaman o haklidir..hakli olmasi yetmez senin daha haksiz oldugunla baslar konusmaya kavga edene kadar bitirmez..yozgat kirsehir sivas ozlemi ceker geri donunce de 2 gunde sıkılıp istanbula kapagi atar..bu versiyonun kocaelili guneydogulu ve bafrali versiyonlari da vardir modeller arasinda is guc sive farki bulunmaktadir.ki ilk balina kasalar.-yozgat stayla- artik kendini istanbollu adleder..digerleri nispeten yeni modeller olup aksesuarda donanimda farkliliklar bulunmaktadir..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi öyle bir şey

herkes tutturabildiğine tutturuyor işte, olay bu kadar basit

turisti, türkü yok bu işin.

antalya örneğine de takılmayın. ben gittiğim HER ÜLKEDE istisnasız olarak dolandırılmaya çalışıldım. en az 9 ülke sayarım. ha diyeceksin oradaki taksici oranın yerlisi mi, değil ama fark etmez, istanbuldaki de yerlisi değil zaten. yerlisi daha iyi olduğundan değil de. bu evrensel bir durum yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi nerede yaşayalım orda yaşamayalım burda yaşamayalım nerede yaşayalım ha? biz yaşamayalım mı? yaşamak için tarz giyinip tiki mi olalım? pantolon düşürüp küpe mi takalım? kızlar bizi sevmeniz için illa ibne mi olalım?

bi' dakika bu böyle bitmeyecekti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...