Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo.


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Stresten dolayı çok yemişsindir son zamanlarda, ondan almışsındır kilo. Streste işler durgunmuş ya ondan olmuş olabilir veya başka kaynakları olabilir. Bir çok insanda strese karşı verilen tepkilerden biriside çok yemek yemektir. Bende de var bu mesela. İki seçenek var ya strese karşı çok yemek yeme tepkini düzelteceksin veya stresini bir şekilde kontrol altına alacaksın ki çok şey yeme. Ama olan olmuş aldığın kg ları geri de vermen gerek onun içinde:
Bir şekilde glisemik yükü ve indeksi yüksek şeyleri tüketmemen gerek. Sana kilo aldıran bu.
Çözüm:
Günlük alman gereken kalorini hesapla.
http://keto-calculator.ankerl.com/
Sevdiğin bir protein kaynağını seç + sebze + kalorinin geri kalan kısmını sevdiğin bir yağ kaynağını seç. Günlük alman gereken kalori atıyorum 2300 mü çıktı. 2100-2000 filan ye her gün. sebze protein ve yağdan gelsin başka hiç bir şey yeme.
Her gün düzenli 1-2 saat de yürüyüş yap gayet güzel yağını yakarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

geçtiğimiz 3 ay içerisinde diyetiysen yardımı ve 0 spor ile 20 kilo verdim. inanılmaz uyuyordum diyete, 98 e indim geçen cumartesi ve o zamandan beri salak gibi yemek yiyorum. şu 3 ay içerisnde şeker, karb falan komple çıkarmıştım hayatımdan. hiç yemiyordum özellikle çikolata falan, dün markete girdim. 10 lu halley aldım şu büyüklerden. ve hepsini geçtiğimiz 30 dakika içerisinde yedim. ben napayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...