Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte yerli otomobil


Xaero

Öne çıkan mesajlar

fellik fellik üretici arıyorlar %100! olacak diye kasıntıları var ancak bu mümkün değil zaten keza türkiyedeki bütün büyük otomobil üreticileri biz yaparız verin bize diyip sonra hükümet yeaaa ama diyerek vazgeçti.

Sonradan gözleri kamyon traktör gibi üreticilere kaydı bunlara teklifler sunuldu. Bu sefer bu üreticiler olm napıyorsunuz bizim neyimize bunları üretmek diyip kaçıştılar.

Su an kucaklarında, ayrıca prtotoip araç üretimi böyle olmaz bildiğin çalıntı bir araç bu su an. Cadillacta güzel kapak olmuş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

az biraz benziyo da öyle abartılı derecede değil. boşa goy goy dönmüş o konuda.

hocam yanlış anlama almanyada otomotiv yüksek yapıyorum. bölümden hocam aynı zamanda arkadaşım olan doktora öğrencisine konuyu izah etmeden resmi gösterdim verdiği tepki şakayla karışık "cadillac işine mi giriyosun" oldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

git gozlerine baktir bilader!

korluk bahane mi ya. be hayir kor olsa ikisini eli ile inceler "öyle abartılı derecede değil. boşa goy goy dönmüş o konuda." demez.

yazacaksaniz duzgun yazacaksiniz!


bak canim sikildi simdi. gidip bi sigara yakacagim senin yarattigin stres yuzunden. keske kor olsaydim da gormeseydim yazdiklarini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Amerika'daki hatalı üretimlerle 124 kişinin ölümüne yol açan General Motors yaklaşık 1 milyar dolar tazmiat ödemeye mahkum edildi. Araçlardaki sorunların giderilmesinin maliyetinin 4,1 milyar dolar olduğu iddia ediliyor. Ölen insanlar ve devlete verilecek tazminatların daha uygun olması sebebiyle General Motors araçların tashihi yerine tazminat ödemeyi kabul ediyor.
Bugünlerde de yerli otomobil adı altında tanıtımı yapılan araçla Cadillac BLS modelinin benzerliğini inceleyince gözlerinize inanamayacaksınız. Bilim ve Sanayi Bakanlığı'nın bu projeyi birkaç ufak makyajla birlikte Amerika'nın General Motors'undan almış olduğu çok aşikar. Üstelik bunu yerli otomobil olarak ürettik diyecek kadar da utanmaz arlanmaz bir politika izliyorlar.
Türk insanı olarak yardımseverliğimizi bize sormadan gösterip General Motors'u içine girdikleri berbat durumdan kurtardıkları için devlet büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok şükür bugün de devletimiz milletimiz adına utandık."


General Motors Batağı İçin;
http://www.haberler.com/general-motors-a-rekor-ceza-7702395-haberi/
Yerli Otomobil İçin
http://www.ntv.com.tr/otomobil/yerli-otomobilin-ilk-goruntusuyayinlandi,JspyTSBc-Umr4M-ShhZD5g
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...