Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnePunch-Man [anime]


Cuce

Öne çıkan mesajlar

Ben ilk sezonu mangayi filan okumadan paticik tavsiyesiyle izledim. O zamanki yorumlarinizi simdi daha iyi anliyorum. Hatta sadece izlemedim, izlettirdim. Hic anime izlemeyen 3 kisiyi muptelasi yaptim (gerci ilk sezonun netflix te olmasi bayagi avantajli oldu).

Yine mangayi okumadigim icin hikaye konusunda cok beklentim yok. Ama Madhouse ve JC Staff arasinda daglar kadar fark varmis. JC resmen yetistirmek icin frameleri eksik cizmis, cizimlerdeki detaylari atlamis, bazi karakterlerde (genos) basit bir color coding kullanmislar. Ozellikle Genos un metal aksam cizimleri ve renklendirmesi uzerinde hic ugrasilmamis. Sound editing te ilk episode ta bariz hatalar vardi, ama diger bolumlerde duzeldi.

Ama hikayeden memnunum. Keline kurban oldugum, ozellikle episode 7 in son dakikalarinda feci eglendirdi, abartisiz 5 dakika guldum.

d8c5b6163f5351311af8dd3f039afc22_f78f156

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla prodüksiyon düşüşüne rağmen mangaya sadık gidiyor, keyifli bence:

Spoiler

suiryu da ilginç char, haftaya da street fighter akuma geliyor ahah. kılıç ustaları toplantısı da iyiydi. tatsumaki gene 10 numara. watchdogman shiba inu heykeli gibi durması mekanında çok iyi ahah. o da haftaya aksiyonda gibi.

boros da bence en başarılı vilyandı hikayedeki, güncel mangaları takip eden biri olarak düşüncem o yönde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...