Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnePunch-Man [anime]


Cuce

Öne çıkan mesajlar

  • 2 yıl sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

başladı. tahmin edildiği gibi 1.sezondan müthiş fark var negatif anlamda. aksiyon sahnelerinde özellikle. genos vs saitama gibi bişi göremeyeceğiz gibi. ilk sezondaki charmını kaybetmiş net belli.

Spoiler

saitama aksiyon arıyorsa gaming'e gelsin, hemen kolu kırdı hayvan.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Günahını almışsınız sanki ya, ilk sezon kadar iyi olmasa da çizimler gene iyi yani. İlk sezon zaten yapılmış en iyi tv adaptasyonu tierdeydi yani, başka stüdyonun o noktayı yakalayamaması anormal değil pek. Bölüm de süperdi, king başladı zaten yıllardır beklediğim kısımlar lol. Yalnız opda gösterdikleri sahneler mangada hala devam ediyor, esas o endişelendirdi hani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öyle bişi zaten. deadline'a göre firmalardan teklif almışlar. jc staff en erken biz yetiştiririz gibi bişi demiş. daha süre geçerse franchise popülaritesini yitirebilir diye vermişler. animasyon kalitesi de one piece, dragonball seviyesine inmiş.

https://www.sakugabooru.com/post/show/17706

https://www.sakugabooru.com/post/show/17710

mob psycho zaten story'de dövüyodu şimdi animasyon da dövdü one punch'ı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MENACING iyiydi dsdfg

kötü abi JC Staff baya. şu camerayı pan'leyip, rotateleyip, zoomlamaları tam kanser. takibi yorucu bi hal alıyor. adam çok iyi anlatmış shokugekideki sıkıntıyı. hiç bir sahnenin aklında kalmamasına neden oluyor. manga materyali taşıyor işte.

sound directing de berbat. ne müziklerin kullanışı, ne seiyuuların utilizasyonu. redditdekiler de farketmiş. "Is it me or does Saitama's VA seem to have less 'heart' in this season compared to the previous one? Or maybe it's the sound mixing."

+

"Another huge dip in quality that I don't see anyone talking about, everything just sounds off, the explosions sound like earrape and the punches have no weight. The first season had such wonderfully explosive sound design which conveyed the strenght of the attacks but now it just sounds like everything went through a blender."

Xenus tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...