Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

podcast dinleyen var mı?


Black-ice

Öne çıkan mesajlar

  • 5 yıl sonra ...

son 2 seneye kadar podcast nedir bilmezdim ama bu aralar geyik podcastlere fena sardım. 

Biraz konuşabilir miyiz? 

Meksika Açmazı

Varyete

O Tarz Mı 

Rabarba

ilker gümüşoluk ve kemal ayça favorilerim ama son zamanlarda podcast biraz zayıfladı gibi, deli gibi gösterileri başka programları vs. de var hak veriyorum tabi.

meksika açmazı çok iyi gidiyordu son 2-3 bölüm biraz meh dedirtti ama anlatanadam ve fazlının çatışmaları çok iyi yine de

can bonomoyu hiç tanımaz etmezdim  tesadüfen denk gelip  dinledim efsaneymiş yahu program, eleman zaten bizimle aynı paralelde yaşıyormuş ultima, internet kafeler oyunlar vs. çok güzel akıyor muhabbetleri, biraz daha arka plana aç ve dinle tadında. 2. sezon ortalarındayım sarp apakın eşi katıldı akış bir tık düştü burda da inşallah açılıyorlardır. ilk sezon can temiz çok iyiydi sonra yerine gelen can sungur da fena değil ama apayrı bir kafada arkadaş.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat önce, dreagloth dedi ki:

rabarba ekibinin kadınlarını hiç komik bulamıyorum ben ya, sorun bende mi?

 

ama meksika açmazı baya iyi gidiyor, normalde daha da sertler aslında ama geri çekiyolar kendilerini.

bence de komik değiller. bağyanlar da dinlesin diye oraya koyulmuş gibiler. dünya kadar esprin olacağına... şaka şaka ama bu durumda biraz da öyle sanki bea.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Meksika Açmazı demeye gelmiştim. Bu ekibin işleri genelde fena değil ya. Rabarba'yı radyoda yakaladıkça dinliyorum. 

Biraz Konuşabilir miyiz? de güzel gidiyor. Cem İşçiler'in bir kadın ile olan podcastini dinledim sarmadı pek. Yani buradaki, ekibin kadınları biraz zayıf önermesi çok da yanlış değil. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

Neil deGrasse Tyson ve Chuck isminde bir komedyenin ev sahipliğinde StarTalk adlı bir seri var, ben onu dinliyorum bir süredir. Bazen sadece ikisi oluyor programda, bazen konukları da onlarla birlikte oluyor. Most popular diye filtreledim kanalın videolarını, aşağıya doğru sırayla dinliyorum. Çok ilgi çekici konuları ele alıyorlar. Tam arka plana atıp dinlemelik:

https://www.youtube.com/c/StarTalk/videos?view=0&sort=p&flow=grid

Ondan önce Joe Rogan Experience dinliyordum. Kanalın içerisinde astrofizikçi diye aratınca çıkan videoları yine arkaplana atıp dinledim bir süre. Buraya çıkan bazı astrofizikçiler, StarTalk'ta da dinlenebiliyor:

https://www.youtube.com/c/joerogan/search?query=astrophysicist

Joe Rogan'a çıkan ve uyku üzerine konuşan bilgili bir ağbi var. Uykunun hayatımızdaki önemli yerinden bahsetmişti. O bölüm de çok ilginçtir. Ama ben yine de, astrofizikçilerin çıktığı bölümleri daha ilgiyle ve sıkılmadan dinleyebiliyorum.

Bunlardan önce, yıllarca Simon Whistler'ın kanallarını ve Crash Course ekibinin kanallarını takip etmiştim. Youtube'da açıp arka plana atıp, oyun oynarken dinliyordum.

Mc_Lovin tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Graham hancock un ciktigi bolumleri cok seviyorum joe rogan icin

arkeoloji, antik medeniyetler fln konusunda siradisi seyler anlatiyor adam, 

her dedigi dogrudur degildir onun muhasebesini, saglamasini yapamam tabi, ikna olmayan baya tarihci fln var adamin anlattiklarina, ama yinede ilginc, ve araya bir suru ilgi cekici anektod da sokuyor graham abi, dinlenir. 3-4 bolum var ciktigi

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...