Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatının geri kalanını Asya'da geçirecek olmak


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

saglam expat var malezya'da. cin'de yasayan expatlarin cogu coluk cocuk olunca ya endonezya ya da malezya'ya geciyor.. cok sikayetci olanini duymadim. zaten 1-2sene daha kalirsin, sonrasinda ya yukseltirler saglam sekilde, sen tr'ye ya da istedigin bir yere gecersin ya da seni yeni bir yere gecirirler.

avantaji bol abi expat olmanin, travel allowance falan veriyorlardir zaten. kiz atlar ucaga isterse gelir. 90gune kadar vize muaf ne de olsa. orada kalma imkani olursa kiz icin, saglik sigortasindan da yararlanabilir.

ona da iyi olacaktir bence.
aynen abi, tam olarak dediğin gibi her şey. Zaten düzenimi kurayım, özel hayatta da gerekli adımları atmaya başlayacağım umarım. Teşekkür ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asya ülkeleri cok farklı yerler bayaa farklı insanlar.Bana kalırsa git görmüş olursun hayatının geri kalanını gecirmek ister misin onu bilemem.Ben istemem

KuddusiMavra said:

bence yerleş oraya.düşünüyorum da eşim ve kızım olmasaydı yani senin gibi bekar bir adam olsaydım avrupa ya da amerika'ya değil ama malezya'ya çok rahat,bilerek ve isteyerek yerleşirdim. .

:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pattersonda mi yasadin?

bingildak said:

nerede müslüman orada bokluk durumu evrensel ne yazık ki. sadece müslümanlarda değil yani. genel olarak cahillik ve fakirlik. benim nj'de yaşadığım yere kıyasla şu an tr'de yaşadığım kat ve kat iyi. düşününce olasılık dışı geliyor ama değil hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence müthişmiş. hem asyanın şöyle bi esprisi var. herkes doğu/uzak doğu diye biliyor asyayı, ama asya aynı zamanda çok(bayaa bi) uzak batı. türkiyeden çıkıp sürekli sola gidince de asyaya geliyosun. yani öyle bir hikmeti var. bilmiyom yani türkiye dışına çıkmış insan olmadığım için türkiye bana hep orjinmiş gibi geliyo, ondan galiba. ama çok iyi ya. keşke ben de gidebilsem herşeyi bırakıp. arkama bakmam he. zaten arkana bakmıcaksın abi. arkana baktığın an ayağın öndeki taşa takılır.(allahım bunlar nasıl metaforlar şu an alev aldım)

hayır abi herşeyi geçtim. bi kere adam asya. AS-YA. bu ne demek biliyor musun? diyelim ki asyanın doğum gününü kutlayacaksın. bak ne kadar smooth;

İYYYKİ DOOOOĞDUN
AAASS-
YAAAA

peki türkiye böyle mi? gel, çileye tanık ol.
İİİYYYKİİ DOOOĞDUUN
TÜR!
Kİ!
YEEEEEE

abv la böyle ülkenin. abv.

asya iyi abi. direkt git. düşünmeden git. yıldız bile asyalı. o derece. yolculukta türkiyenin doğusundan sağ çıkıp, sınırlarda sıkıntı yaşamayacağımı bileyim, şu an koşmaya başlarım. öyle giderim asyaya. şu michael cera tipimle çine gelin bile olurum yani imkanım olsa. hep onlar bize vermiş. biraz da biz verelim yani. zaten kız alıp vererek dünya barışı sağlanır ancak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Aman tayland sakat. :)


tayland da sakat falan degil. ruslar ukraynalilar falan taylanda gidiyo calismaya/zengin avlamaya.
dogru mekanlari ogrenip oralara gidersin.

ben de ozbekistandayim. ilk geldigimde ayni sekilde butun hayatim burada mi gecicek, ben burada napicam 3. dunya ulkesi vs diyodum hatta bi sure baya mutsuz gecti kendime gelene kadar. simdi 6. senem. turkiyeye anca tatile ve isle ilgili gitmem gerektiginde gidiyorum.
su anda internetin yavas olmasi disinda hicbir eksigi yok. fazlasi var. hatta cok fazlasi var.
arkadaslarini vs ozlersin. saat farkindan dolayi sikinti yasarsin. gezmeye saga sola gidecek kafa dengi birilerini de bulursan cok sikinti cekmezsin diye tahmin ediyorum.

yemeklere alisana kadar turk yemegi vs nerelerde bulursun onlari ogren.
hastane isleri nasildir bilmiyorum. o kotu burda. duzgun guvenilir doktor nereden bulursun onu ogren. elinin altinda olsun.
yerlilerle iyi gecin. kendini sevdir. kimin ne oldugunu, daha sonra nasil isine yarayacagini bilemezsin. sikintili bi durumda tek basina kalma. ulkenin yerlisi, hele de azcik tassakli biriyse, bu adam duzgun adam dediginde akan sular durabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oski said:

kole olarak mi gidiyorsun abi malezya'ya hayatinin geri kalaninda

gecende de dubai'de $1000 maasla is buldum gibi bi topik acmistin killandim
1000$ ne la 5000$ mı neydi o ama yine de azdı orası için. 1-2 sene oldu o, ayrıca ben bulmadım işi bir arkadaş yürü gidelim demişti. Yani dediğin hiçbir şey doğru değil. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...