Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

asıl kawhi'ın durumunu benim için bu kadar ilginç kılan şey sas en iyi zamanındaki george hill'i yollayarak aldı bu adamı. sadece workoutlarda ve kolejdeki oyununu izleyerek bu kararı nasıl verdiler?

kararı alırken bu adamın bu kadar gelişeceğini gerçekten öngördüler mi? yoksa dış savunmacı şutor muydu kafalarındaki başta? öngören kim?

bu soruları çok merak ediyorum gerçekten kawhi konusunda. yapanında, çalıştıranında, oynatanında ayrı ayrı ellerine sağlık. yüzde yüz başarı hikayesidir kawhi'ın sas'a gelişi ve gelişimi.


aynen öle. george hill baya iyi olacak, patlama yapacak önümüzdeki sezon diye beklerken çaaaat draft'ta gönderdiler, kawhi uğruna. şaşırtıcıydı baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ty Lawson niye bu kadar kötü ya? bir şey mi kaçırdım falan yazın bilmiyorum.

tamam hiçbir zaman çok üst düzey bir adam değildi, takımdan dolayı istatistik şişiriyordu da bu kadar mı fazla şişirmiş?

oyun stili değişikliğiyle falan açıklanabilecek bir şey değil. sezon başından beri 6. adamdan ilk beşe kadar her bokta denendi. çok garip ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

gelecek boston ya da cleveland maçlarından birinde yenilir. Yoksa Dallas deplasmanında biter harbiden.


bastın az daha vuruyordu, 2OT de yine kötüler kazandı.

Bugün Bucks koyar sanırım artık, deli yol yapıp dinlenmeden maça çıkacaklar. GOGO BUCKS

yoksa Cavs'tan başka çare kalmıyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sorma yaaa Tarihi açıdan olabilecek en insignificant maç'ta yenildiler ona üzülüyorum.

Ben böyle ne bileyim heroic bi LeBron performansı sonrası veya düelloya dönüşmüş 250+ sayı atılmış bir Houston maçında falan olsun isterdim. Kobe mezarından dirilsin maçı alsın falan nesiller boyu konuşulsun di mi?

Çok üzüldüm. 2 uzatmalı Boston maçı sonrası uzun bir uçak ve yorgunluk sebepli bitti. Ayakları gitmedi adamların ondan kaybettiler.

Edit: 3'lükler girse gene kaçmazdı bu maç dura dura yürüye yürüye kazanabilirlerdi GENE bu maçta da doğru oynadılar ama işte bitti. 6/26 üçlük atmışlar şimdi tekrar açtım baktım. Curry 2/8. Igodala hele bitmiş adamın tatile ihtiyacı var FG 1/9. Öff NBA sever bir arkadaşım olsa da beraber üzülsek şu maça dedim bu sabah - yok - kalmadı.

Edit2: Boşuna "fear the deer" demiyo adamlar http://www.nba.com/bucks/media/ftd_wp_red_1280x1024.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bucks'tan bekliyordum ben ya. Herkesin şut atabildiği 4 kısa+1 odun formatına Jason Kidd de özeniyor GSW'den.

Artı dinamik takım Bucks. GSW açısından bakarsan, doğu turları artık eskisi kadar kolay değil, üstelik ana parçalardan Harrison Barnes full kaçırdı bu turu, baya hırpalandılar özellikle Boston'da ve ertesi akşam kucağa düştüler. Jabari,MCW, Mayo, Greekfreak falan tam vitrin maçı yaptı. Monroe karşısında engel bulamadı ezdi geçti falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bayağı ciddi takaslar geliyor. Şampiyonluk adayı bile çıkartabilir.

Öncelikle takasın gündemi Cousins ki çok fazla talibi var. Birkaç duyum, söylenti var şöyle. Diğer takas arayan takımların adamları da görmüş olursunuz.

-Whiteside <> Cousins

Bu olayı tam anlamadım ama Wade'in kontrat isteği yüzünden Whiteside'ın isteğini karşılayamayacaklarmış. Cousins alıp onu Wade'e karşı kullanmak istiyorlar sanırım ki o risk edilir mi bilemedim.

-Boston sikimsonik oyuncuları ve draft hakları <> Cousins

OLursa 2-3 adam ve draft haklarına karşılık olur deniyor ki adamlardan biri net olarak Sullinger olacakmış. Olma ihtimali düşük diyorlar.

- Howard - Lawson <> Cousins

Howard mutsuzmuş, Lawson zaten gg. Buna olma ihtimali yüksek diyorlar ama Houston da Markieff için kastırıyormuş. Belki Howard tutulabilirmiş.

- Cousins <> Noah veya Gibson ya da ikisi de

Noah ve Gİbson takasa konulmuş. Kesin olarak ikisinden biri zaten gidecekmiş ama Cousins için ikisi de verilebilir deniyor. Sacramento da Noah bayağı etkili olabilir aslında bunu kovalayabilirler. Ayrıca Cousins geleceğinden Noah'ta oluşacak tepkiyi de azaltabilirler düşünüyorlarmış.

- Markieff <> Houston

Bu takasta Pho anladığım kadarıyla biraz fazla şey istiyor ama bu hafta kesin sonuçlanır diyorlar. Terrence Jones kesin olarak gider deniyor ama diğer adamlar belli değil. Markieff kesin gidecek ama nereye ve nasıl bilinmiyor daha.

- Marc Gasol <> Boston

bunda da yine oyuncu ve birkaç hak vermek istiyormuş boston ki ainge bayağı zorluyormuş. Memphis'te garip bir kavga havası var anladığımız kadarıyla ki Randolph falan da ayrılmak istiyormuş. Zaten ikinci beşe de düştü. Burada ilk kastırdığı Amir-Sullinger-2 draft hakkı denemiş ama Memphis reddetmiş sanırım.

- Gallinari <> David Lee - Young - 1. tur draft hakkı

Ainge ayrıca Gallinari'ye de gitmiş. Bunları vermiş. Olabilir deniyor. Denver da skorer sorunu yok, Nurkic'e de güven olmaz. David Lee toparlarsa çok değerli iş olur.


Şimdilik bu kadar; Cousins > Chicago olursa bayağı harika olur gibime geliyor. Taj veya özellikle Noah hem Sacramento'ya seviye atlattırır hem de Chicago da bir kaliteli el daha alır. Orada sıkıntı Rose'un kontrat varken Cousins'i nasıl karşılayacaklar asıl olay o. Bayağı bir adam verirler ya da serbest bırakırlar artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Ryan Anderson ve Kevin Martin içinde takas aranıyormuş. Kevin Martin'e iyi bir şey alınması zor da Ryan Anderson'a üç beş bir şey koparabilirler. Hatta Chicago ile Gibson - Ryan yapılabilir. Chicago benchinde öyle bir skorer iyi olabilir.

Gibson 8.5 milyon dolar alıyormuş işte Ryan'ın da son senesi ve aynı parayı alıyor. Tam Chicago'nun sevdiği tipten takas şartları da var sfsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...