Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2015-2016


Natanyal

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mithat said:

76ers nolmuş öyle ya :D hayır 350/1 hornets vermiş 1000/1 76ers vermiş , sanki hornets daha kazanabilir gibi :D ikiside imkansız işte neye göre ayırıyosun şu iki takımı.


Bet'lerin risk yönetimine göre illa bir oran belirleniyor. Yoksa 76ers'ın oranı bile olmamalı 1000/1 bile hayal bir oran.

Veya burda favori Cavs gözükmesi doğuyu rahatlıkla şampiyon bitirip finale yıpranmadan geleceğinin öngörülmesi. Yoksa şu an SAS veya GSW'ye karşı final oranı olsa ikisinin de gerisinde kalır, fakat bu iki takımın da birbirini eleme veya OKC-Clippers gibi takımlara takılma şansı var. Tony Parker bu şekilde devam ederse ve Kawhi-Duncan-Lamarcus 3'lüsü playoff'lara sağlam kalırsa Cavs veya GSW isterse Bulls'un sezon rekorunu kırsın favori olmaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öncedende meraklanmıştım ama sonra boşvermiştim, bet sayesinde bugün 3 maç izledim acayip keyif aldım ya, gerçekten futbolu flm sevmemde basketi severim baya, şimdi bu nba pass mi ne var onu alsak rahat izleyebilir miyiz hd maçları?

baktımda pahalıymış lan, korsan site buldum ama kızmayın bana, param olunca alıcam tabiki league pass
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Kobe bugün resmen sezon sonu bırakacağını açıkladı , aşağı yukarı belliydi ama bugün resmen açıkladı.

http://www.theplayerstribune.com/dear-basketball/

:( , today is a bad day.


sezonu bırakırken benim eppeemle oynadı, onun yüzünden 500 lira kazanamadım, halbukü kazanıyordum az kalsın asd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GSW bacı bırakmıyor ya, 22-0 oldular bir de tüm 22 maçı da 100+ sayı atarak kazandılar, avg. fark da 15 koyuyorlar rakip başına. Bu 22 maçta pek başa baş da yok, özetlerden zor oluyor maç içindeki dominasyonu görmek fakat sanırım 2 kez Toronto maçı var gidip gelen, bir de Utah. Onun dışında rahat koydular hep, hele 50 sayı farkla alınan Memphis maçı baya sağlam.

Doğu deplasman turunda Toronto'ya yenilebilirler diyordum fakat orayı da geçtiler, önlerinde Pacers, Bucks ve Celtics deplasmanları var; Pacers'ı yenerlerse 25-0 dönerler iç sahaya ve üstüste 5 maç içerdeler. 30-0 hayal değil şu an gözüken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dedeler 18-4 gözüküyor en son. 76ers zorlu deplasmanında 119-68 gibi ucu ucuna aldıkları bir maç var , artık eskisi gibi oynayamıyorlar.

Boban Marjavonic yaratığı değişik , şut çekebiliyor potanın içine vurabiliyor fakat tabii o boydan dolayı beklenildiği gibi inanılmaz yavaş. Adamın çok uzun olması izlerken çok eğlenceli kılıyor , bunun mantıklı bir açıklaması var mı bilmiyorum ama 2.20+ basketçileri izlemek zevkli geliyor.

Tony-Duncan-Manu zaten iyice eli eteği çekmiş gibi , yine güzel oynuyorlar ediyorlar ama daha ön plana patty mills Danny green lamarcus aldridge ve tabii ki kawhi leonard çıkıyor artık. Ki dede 3lü güle güle dedikten sonra geri kalan kadro yine çok net play-off görebilecek düzeyde , 1-2 takviye ile şampiyonluğa oynayabilecek yapı bırakıyorlar geriye , bu da çok büyük marifet ben 3lü gidince spurs çökecek draft kovalayacak falan sanıyodum bundan 5-6 sene önce , gerçi o zaman emekliye ayrılmış olurlar şimdiye sanıyodum aynı zamanda ama hala burdalar.

Gregg Popovich büyük ihtimalle max 5 sene daha çalışabilir , sonra emekliye ayrılacağını tahmin ediyorum , bu 5 sene içerisinde umarım bu mentaliteyi koruyacak birilerini yetiştirebilmiş olurlar. Benim tahminim ya Mike Budenholzeri Atlantadan alıp getirtecekler ya da NBA çılgın çocukluğu yapalım diip Becky Hemmons'ı getirtip ilk kadın NBA head coachu yapacaklar ki harbiden beyin olarak çok çok hazır Becky fakat amerikada sporcular kadın koçu dinleyip saygılı olmaya ne kadar hazırlar bilmiyorum , isveç olsa tamamda gangsta ruhu sıkıntı yaratmaz umarım , pop o kadar uğraştı hepsinin egosunu kırdı döktü tuzla buz etti , şimdi yeni gelecek elemanın egosunu yenebilecek düzeyde olur mu Becky yoksa tırt mı kalır o kısım şüphelı ki bence o kısmı yapamaz , şu kadroyla tamam ama yenileri mimiksiz android haline getiremez Pop gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kawhi gizli MVP ya. Gizliyi geçtim eskaza Curry'e birşey olur falan ya da SAS GSW'nin üstünde bitirir sezonu o zaman gizli de değil bir numaralı MVP adayı olabilir. Müthiş yüzdeli oynuyor herif, savunmada da daha iyisi yok şu an pozisyonunda

SAS sürekli contender takılığ hem de yeniden yapılanmanın örneğini gösteriyor çok net, Wolves'lar, Knicks'ler, Kings'ler kadrolarını boşalttı yapılanma uğruna play-off gördükleri bile yok yıllardır çoğunlukla. Kontratını ve durumunu bilmiyorum ama Jimmy Butler'ı alıp Kawhi ile oynatıp tarihin en efsane savunma takımını bile kurabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

asıl kawhi'ın durumunu benim için bu kadar ilginç kılan şey sas en iyi zamanındaki george hill'i yollayarak aldı bu adamı. sadece workoutlarda ve kolejdeki oyununu izleyerek bu kararı nasıl verdiler?

kararı alırken bu adamın bu kadar gelişeceğini gerçekten öngördüler mi? yoksa dış savunmacı şutor muydu kafalarındaki başta? öngören kim?

bu soruları çok merak ediyorum gerçekten kawhi konusunda. yapanında, çalıştıranında, oynatanında ayrı ayrı ellerine sağlık. yüzde yüz başarı hikayesidir kawhi'ın sas'a gelişi ve gelişimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...