Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cepteteb mi Enpara mı


Drall

Öne çıkan mesajlar

DH ölücüsü modunda bir uplama yapayım,

şimdi yaklaşık 4 ay önce kredi kartımda şunu fark ettim,

bisu'dan su siparişi veriyorum,
sipariş tutarı kredi kartıma "PAYU" açıklaması ile yansıyor,
2 gün sonra %20'si karta iade ediliyor,
iade açıklamasında "markafoni %20 indirim kampanyası" yazıyor.

bakıyorum kampanyalara, cepteteb'in bisu ile ilgili bir kampanyası yok.

İnternette ufak bir araştırma yaptım, bisu uygulaması payu ile çalışıyor. markafoni de payu ile çalışıyor. sonra dedim kendi kendime, lan bunlar sakın kampanya tanımlarken sadece markafoni yerine bütün payu'lara indirim tanımlamış olmasınlar?

Bunun üzerine teb'i aradım, anlattım durumu böyle böyle, bi kontrol edin isterseniz, durduk yere indirim yapıyorsunuz diye.
Tabi bunu çağrı merkezine anlatana kadar göbeğim çatladı, bana hala diyor ki karşımdaki agent, şikayetiniz nedir. Lan diyorum şikayet değil, sizi hayrınıza bu, zarar ediyorsunuz, hatalı bir tanımlamanız olabilir.
Neyse sonradan genel müdürlükten ilgili birisi aradı da ona anlattım durumu, kız "ay olabilir valla bi kontrol edelim" dedi.

Velhasıl aradan aylar geçti, hala bu indirim bana devam ediyor. Her su söylediğimde 9 lira çekiyor kartımdan, 1.80 TL markafoni kampanyası diyip iade ediyor. Bisu için ortada olmayan bir kampanyadan indirim alıyorum eheh.

Şimdi bu ölücülüğümden size de bahsettim ki, eğer ceptetebiniz varsa;
1)suyunuzu bisudan alıp tam 20% indirim alabilirsiniz
2)ben denemedim ama, payu'nun diğer çalıştığı firmaları (örneğin mediamarkt) deneyip sürpriz 20% indirimle karşılaşabilirsiniz.

YAŞASIN ÖLÜCÜLÜK dfsdf
şaga lan ölücülük değil, belki teb'de çalışan birileri çıkar burada da ilgilenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl sen Finansbank'ta mı çalışıyorsun kardeş hayırdır? lol

Birincisi Prudent'in dediği gibi tek kişi değildi o saatlerde. birden fazla kişi, bu diğer başlıkta verilen linkte değil başka bir başlıkta benden de aynı şekilde çekilmiş diye ss paylaşan insanlar vardı.

hatta ahanda link



bir de bunlar rezalet başlığı açan kişiden farklı kişiler. e durum böyle olunca, ben de yazayım dedim hani ay sonuna kadar farketmemektense bugün baksın insanlar hesabına şüpheli işlem dolandırıcılık falan olan varsa görsün diye.

ayrıca enpara'nın hatası var abi işte yani, muhtemelen silke silke geri yatıracak o parayı enpara, çünkü bariz dolandırıcılık var ortada ve ayrıca visa sıkıntısı diye yazmışlar evet de, 1000 defa aynı işlem yapılınca banka normalde 3-5 işlemden sonra seni uyarmalı ya da hesabını askıya alıp sabah falan seni aramalı diye düşünüyorum. sanırım diğer bankalarda böyle. e dolayısıyla benim yazdığımda teb çalışanı olmalık bir şey yok sanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

E yatırmayacağız mi demiş adamlar neyin tatavasini yapıyorsun sen? İsbankasi veya diğer bankalarda da olmuş bu mevzu ama 5 işlemden sonra otomatik kartı kapatmış o bankalar. Demek ki enpara sisteminden degil VISA'dan kaynaklı güvenlik sorunu var. Gelmişsin enpara gg patlamış falan yazıyorsun. Benim basıma gelmedi demek ki patlamamış derim o zaman ben de sana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam ahmedinejad, senin başına gelmediği için bütün mağdur enpara'lılar adına özür diliyorum. QNB başkanı yanımda gözyaşlarına boğuldu bu nasıl bir marka aşkıdır deyu.


ayrıca hesabında 50.000 TL olsa tümü çekilmiş olsa görürdüm şu andaki tepkini. bak ne güzel diyorsun başka bankalar kartları kapatmış, enpara neden kapatmıyor diye sorgularım abi ben. bir de enpara hesap kartı değil mi? (a.k.a bankamatik)

bir de şöyle bir yanıt almış rezalet başlığını açan eleman.

said:
itirazınız, 5464 sayılı banka ve kredi kartları kanunu ile uluslararası banka ve kredi kartı kurallarınca işleme alınmakta olup en az 45 günü bulabilen bir değerlendirmeden geçmektedir. bu süre zarfında, bankamızca yapılacak ön inceleme sonucu uygun bulunması halinde, bankamız itiraz ettiğiniz harcama tutar(lar)ını kredi kartı hesabınıza geçici olarak alacak kaydedecektir.
itirazınızın olumlu sonuçlandırılamaması halinde söz konusu işlem tutar(lar)ı kredi kartı hesabınıza faiz ve diğer ücretler ile birlikte tekrar borç kaydedilecektir. olumlu sonuçlanması halinde ise itirazınıza konu işlem(ler) ile ilgili varsa kredi kartı hesabınıza yansıyan faiz ve ücretler iptal edilecektir. itiraz sonucunuz ile ilgili bilgilendirme yazılı olarak tarafınıza iletilecektir.


bu süreçte kart kapatma, yeni kart çıkartma diğer işlemler için dilekçe doldurma vs de sanırım normal, hatta en güzeli. yarın enpara'ya geçiyorum. dolar oynaklığı olduğu zaman da döviz alış satışı yapamam ne güzel, makne soğuk bakım var derler, oh mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir sürekli dolar alıp satıyorum en parada. Daha HİÇ başıma gelmedi o "alıp satamama". Ayrıca banka neden bunu yapsın, adam para kazanıyor o alım satımdaki farktan.
Hani baya baya rakip bankaların iftirası olmuş bu

zaten yetişemeyen bankalar arkadan işte cepteteb yok akbank hede diye şeyler çıkardılarda

enparanın aradığında güleryüzle telefonu açan çalışanı
tamamen müşteri odaklı çözümleri muhteşem olduğu için yanına yaklaşamazlar.
O kadar memnunum yani.

@calimero
itirazını düzgün yaptıysan zaten hemen cevabını alırsın. Sorunu çözerler, burnundan kıl aldırmayan diğer bankalar gibi değil adamlar kesinlikle.

tr ye döneyim işbank ve ypk yı tamamen kapatıcam zatne.
garanti ve enpara yeterli herşey için.

klasik eksi çamur atma kampanyasıdır veyahut diğer bankalar vermiştir 50 şer lira yazdırmıştır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...