Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Şimdi anlamadığım bir-iki şey var. Amaç mümkün olduğunca pokemon toplayarak CPsi düşük olanları profesöre göndermek mi? CPsi kaçın yukarısında olanları tutup geliştirme eğilimine giriyorsunuz peki?

Ayrıca bizim orada gym vardı. Şimdi sarı takmı seçtim gym sarı ben de pokemon atarım içine diye elemanın 314 CPli petini dövmemi istiyor. Aynı takımdan oluncada dövüşüyor muyuz?

Bir de Bağdat Caddesi yoğun bir sürü pokestop ve lure var. Ara sokaklara girdim, hiçbişi yok, bare rare bişiler çıksa insanların olmadığı yerlerde...

Edit: Adamın gym'deki pokemonu gloom'du 314 CP ile ben de şimdi buldum sadece 14 CP :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sana çıkan pokemonlar senin lvl'ına göre çıkıyor. ben 13 oldum mesela 200-300cp'ler çıkıyor.

o nedenle de hangi pokelerin gideceğine yine kendin karar veriyorsun, seviyen artarken 200- sonra 500- diye gönderirsin mesela.

ben genelde her pokemondan sadece 1 tane bırakıyorum çok yüksek cp yoksa.

tabi sadece cpye bakma, ağırlığı cp'yi yüzde kaçında gösterdiği(üstteki bar) atakları vs de dikkat edilmesi gerekenler. seviyeniz düşükse elinizdekilerin hepsi değişecek zaten önem vermeye gerek yok.

cp yüzde kaçında dediğim de örneğin bende bi ponyta var, üstteki barı %70'de falan ama 410cp var. ama gelişmişi olan rapidash'im de var onun cp'si ise %60'da olmasına rağmen 380 falan. e şimde burada hangisine gidilecek? tabii ki ponyta, %100'e vurulacak ilk baş, sonra da evrim geçirtip diğer rapidash'in ulaşamayacağı bir seviyeye çıkmış olacak.

edit: araya ekşi linki girmiş, xl hep daha iyi olacak diye bişi yok. xl daha çok hp, xs daha fazla hız. o yüzden hatalı açıklama ekşideki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle yapmadım ya bi linkten indirip izin verdim falan bişeyler.pff neyse ya nezaman çıkıcak trye acaba.zaten ne oynadığım hakkında hiçbir fikrim yok.aynı iki pokemonun birinin kilo yüksek cp az ama daha fazla vuruyo onlar arasındaki bağıntıyı kuramadım bi türlü.stratejim 0 şuan ilerisi için😄 herkes farklı bişey söylüyo:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...