Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


DoruK

Öne çıkan mesajlar

rol olarak yrel 2.0 diyesim geldi ama farkliliklar buyuk. CC'si garanti. clear/escape'i yok.

hoplatmali heroic cok tatli tasarim. cooldown ne acaba. hic atraksiyonlu talent gostermediler. bir tane bile yok mu yoksa usendiler mi?


diablo bugun ciksa ilginc bir spotlight olur.

strengths: X,Y,Z
weaknesses: o kadar fazla HPsi var ki daha fazla % damage aliyor?

sdfghsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vardır ya göstermiyorlar her şeyi 1-2 güne ptr'a gelir orda görürüz.
ben şey bekliyorum Q ile hareket etme belki lvl13-16 talenti olabilir, hareket hızı düşürülürse çok op da olmaz. ultinin 1.si düşük 2.si yüksek cd olur diye bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level 20'de ally shield koydugu icin 60 saniye cd yapmak zorunda kalmis. mecburen 19 level bok gibi kalacak heroic. gerci tam at gozluguyle brawl oynanacak hero. oburunun executioniyla ugrasmaz, alirsin shieldi.

10 saniye cd stun'a iki tane cd reduction koymuslar, toplam 4 saniye. gecen gun baskasi miydi blaze nerfleyen? stun'da bir channel mekanigi var sanirim, orada yanlisim olabilir.

16 talentlari inanilmaz iyi.

kagit ustunde epey iyi duruyor. blizz aciklamasi sonrasi oyunu silmistim, kursam mi diye dusundurdu, o derece. simdi macro iyicene yalan olmustur. alirsin bunu, bam bam gum gum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Activisiondan Blizzard'a geçen CFO'nun programına göre daha az para harcayıp daha çok oyun çıkarmak için oyun geliştirmede olmayan veya yeterli kadar gelir getirmeden her yerden kısıntıya gittiler. HotS'un da developerlarının çoğu başka yerlere kaydırılıp e-sport ligi tamamen iptal edildi ve oyunun long-term sustainabilitye hazırlanacağı söylendi.

Açıklama Blizzcon'dan sonra yapıldı ve öncesinde insanlara indirimli 360 gün boost satıldı. Aynı şekilde Blizzcon'da updatelerin ve HGC'nin aynı veya daha büyük bütçeyle devam edeceği söylendi ki insanlar küçülebileceğini tahmin ediyordu. Bu yüzden developerlarında bilmediği ve kararın Blizzcon'dan sonra alındığı düşünülüyordu ancak kaynaklara göre belliymiş ve bilenlerin NDA'e göre açıklama yapması engellenmiş.

TL;DR oyun patlatılıp Diablo 3 moduna sokuldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...