Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


DoruK

Öne çıkan mesajlar

Konuyu başlatan sensin, ben de sordum ki hangi delikanlıymış o mid game de Diabloya kafa atacak assassin diye. Verdiğin cevap valla, ming. Çok rica ediyorum oyunun birinde bir dene valla ile diabloya teke tek saldırmayı. Bakalım ne olacak. O beğenmediğiniz fire stomb un hasarı görünce topuklarınız vura vura kaçarsınız.

Johanna tank abi, halis muhlis su katılmamış tank işte. Ama o kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence foruma tank-bruiser ayrımını anlatmak gerek. O zaman derdimizi anlatacağız.

Tank: teamfight sırasında sürekli olarak rakibin canını sıkan, arkadaki arkadaşlarını koruyan, kollayan, onlar için canını feda etmeye hazır olan fakat ölmek bilmediği için canını da feda edemeyen hero.

Chen, Johanna, Muradin, ETC gibi.. Diablo bunlar gibi bir hero değil.

Bruiser: Teamfight sırasında "IN YOUR FACE!" diyen, kafa atan, yumruk atan, adamların arasına bodozlama girmiş olmasına rağmen hemen ölmeyen, ölmezken kabul edilebilir damage vuran hero. Belki bir tank kadar takımdaşlarını savunamaz, belki bir assassin kadar damage vuramaz ama her ikisinin arasında bir yerde durur.

Sonya, Artanis, Tyrael, Leoric gibi... Diablo'nun skillseti bruiser tayfasına daha yakın. Ama hem öldüğü zaman teamfight'a daha çabuk gelebildiği hem de bu herolardan daha initiate skilline sahip olduğundan tanka biraz daha yakın duruyor. Hepsi bu. Yani sallıyorum arkanızda 2 support olsa dahi Sonya ile gerçek bir tank olamazsınız. Ama Diablo kendisini ayakta tutabilecek 2 supportu varsa tankımsı bir görevi üstlenebilir. Ya da kendisiyle beraber rakibe atlayacak birilerine ihtiyaç duyar.

Ben son kez şansımı denedim. Yine başaramadıysam da daha fazla anlatamıcam. Beceremiyorum demektir anlatmayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranked play baştan sona değişiyor. Baya gerekliydi ya böyle bir yenilik. Çok iyi duruyor. (tu)

http://us.battle.net/heroes/en/blog/20111014/ranked-play-revamp-5-6-2016

Not: Bahsedilen hediyeler içinde bulunduğumuz sezonda da geçerli olacakmış. Güncel rank değil, ulaşabildiğiniz en yüksek ranka göre verilecekmiş hediyeler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...