Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Bu takım fazla tecrübesiz şuan sırbistanı yenemez. Fakat bu turnuva için şunu unutmamak lazım hidayetli ersanlı kerem tunçeri ve bi ton kaliteli oyunculu dönemimiz sona erdi , şimdi yeniler gelecek ve 1 veya max 2 turnuva daha gelişecekler ondan sonra yardırırız yine.

edit : Aslında enes kanter olsa çok çok büyük fark yaratır şu kadroda , evet 2010 dünya kupasında muhteşem bir fark yaratamazdı ama şuan şu çaylak kadroda onun varlığı çok fark edilirdi , siyasi sebeplerden basketbolcumuzu kaybediyoruz çok saçma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olay ergin ataman da bitiyor. izlanda dışında üstün olabileceğimiz tek ülke yok, coaching ile ekstra işler yapıp maç çalabilirsek ancak üst tura çıkar orada da fransa falan gelir bizi süpürür.

enes ve ömer'e rağmen sorunlar var deniyordu, şuan uzun rotasyonu evlere şenlik. semih erden, barış hersek falan süre alıyor. bunlarla çok zor...

tarihin en zor avrupa kupası grubu diyor herkes, sadece tr için değil gruptaki herkes için deniyor. Kupanın en iyi grubu vs. deniyor. Bakalım ne boklar dönecek.

Enes'i alsalardı çok iyi olurdu, savunma fakiriyiz zaten onu aşamayacağız da en azından hücumda güvenilir bir el daha olurdu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim takım yetenek açısından Hidayet'li, Memet Okur'lu, İbo'lu takımdan çok geride ama...

Abi takım hücumda hareket ediyor. Bayaa bayaa top elinde olan olmayan herkes hareketli. Yetmiyor deli danalar gibi tam saha pres yapıyorlar. Daha ilk çeyrek, İtalya yetolaştı yıllar içerisinde falan ama çok iyi oynuyolar lan. 1 periyotta 8 asist yapmak çok iyi.

Lan övüyoruz ama kursağımızda bırakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...