Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım Fenerbahçeli basketbolcuları milli takımdan geri çekeceğini açıkladı


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Dün gece Habertürk'te bombalamış hem Ergin Ataman'ı ve hem de başka bir çok konu ile ilgili konuşmuş.

En ilginç olan ise Fenerbahçeli basketbolcuları 2 hafta sonra başlayacak olan Avrupa Basketbol Şampiyonası'na göndermeyeceğini söylemesi.
Mevzunun çok uzun ama aslen Ergin Ataman-Fenerbahçe ve en çok da Ergin Ataman-Mahmut Uslu arasındaki küfürlü diyalog olduğu söyleniyor.

Milli takıma oyuncu göndermemenin cezası var ama Aziz Yıldırım bu cezayı göze almış görünüyor.

Sizce bir klübün kendi oyuncularının milli takımda oynamamasına karar verme hakkı var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Milli takıma oyuncu göndermemenin cezası var ama Aziz Yıldırım bu cezayı göze almış görünüyor.


Yok öyle bir göze alma. O an çalıştığı yer dışında tüm basketbol camiasının tiksindiği bir tane adama inat olsun diye ne Milli Takım'a, ne de Fenerbahçe'ye böyle bir şey yapılması mümkün değil, olmamalı.

Bütün oyuncuların ve sorumluların 6 ay - 1 sene hak mahrumiyeti alması gibi bir cezadan bahsediyoruz ayrıca, öyle para cezası falan değil yani. Aziz'in "yaparım" diyip de yapamadığı, "yapmam" diyip de yaptığı diğer 560 maddenin altına ekleriz.

Saçma sapan tehditler dışında söyledikleri mantıklı, Erdenay da hak vermiş ama zamanlamasına kızmış zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız olay en baştan yanlış.

Koskoca Türkiye Basketbol Federasyonu. Wild Card ile dünya ve Avrupa Şampiyonlarına falan davet edilen bir takımın federasyonu. NBA'den sonra dünyada basketbol bütçesi en yüksek 3 ligden birisini yöneten federasyon.

Neden profesyonel düşünmez de Aydın Örs başta olmak üzere Türk basketbolunu bugünlere getiren en az 5-6 tane değerli insana görev vermeyerek en baştan beri tartışmalı olan bir adama antrenörlük verir?

Ergin Ataman'ın Fenerbahçe ile taa geçen seneden beri girdiği diyalog ortadayken neden onun antrenörlüğünde ısrar eder?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ergin Ataman karakteri bozuk bi adam olsa bile, su anda milli takımın basında ve takım sampiyonaya hazırlanıyor. Bir de antrenorlugu ile karakterini biraraya getirmeyin. Morinho da bence karaktersizin teki, ama bu adam dunyanın en iyi antrenorlerinden biri.

Federasyon baskanının milli takım antrenorune sahip cıkması gerekirken gidip Aziz Yıldırım'a katılıyorum demesi tam bir skandal. Ancak Turkiye'de gorursunuz boyle seyleri zaten. Sikeden yargılanan takımın baskanı federasyonun basına gecer, sike falan yok der. Basketbolda da durum bu iste.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şikeden yargılanan takım yargılama bitmeden şikeci olur, sonra davayla ilgilenen herkes yürüttükleri tüm "özel yetkili" davalar hakkında meslekten ihraçlarla, yurtdışına kaçmalarla çalkalansa da işine gelenler o davanın meşru olduğunu savunmaya ve şike ithamında bulunmaya devam eder. Gerçekten anca Türkiye'de görürsünüz böyle şeyleri.

Karaktersiz adamlar kulüp seviyesinde istedikleri karaktersizliği yapabiirler, bu o camianın başarı için feda edebileceği şeyleri gösterir. Fakat Milli Takım seviyesinde yerleri olmamalıdır. Aziz'in çıkışı da "Milli Takım kampında oyuncu transferi yapılıyor" diye başlıyor, evde otururken "la bi Ergin'e sataşayım hue hue" demiş değil.

Zamanlaması elbette saçma, Harun da aynı şeyi demiş zaten. "Haklı olduğu yanlar var ama sırası mı amg" demiş dosdoğru, kıvırmadan. Her durumda %10000 kurumunu savunan kaypak yöneticilere alışınca garip geliyor tabii ülkemizde, kulüp özelinde söylemiyorum.

Boka bok demeyi biliyorsak, aka ak demeyi de bilmemiz lazım.

Ha Ergin'in konuyla ilgili geçiştirmesi, idare etmesi, yeni bir sataşma açmaması vs. müthiş bir atılım kendi karakteri açısından. Takdir ettim bu konudaki tutumunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...