Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsanevi Paragraflar Arşivi v3


roket adam

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

escape said:

Selam


Konuyu bulamadım buraya açayım dedim.
İlk defa kullanacağım ama HD ve Ultra HD olarak, ben HD=720P, ULTRA HD=1080p diye biliyorum. Ama arkadaşım bana Ultra hd 4k/2k olduğunu iddia etti. Nedir bu işin doğrusu?



https://forum.paticik.com/read.php?62,8952947,8952947#msg-8952947



Bilmemek ayıp değil, karıştırmak ayıp değil. Sizin gibi 4k televizyonlu evlerde büyümedi :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Efsane paragraf olmadığı için ve bugün/yarın iş yerinde boş takılacağım için kendi veletlik günlerimden bir iki bişi koyayım buraya bari,

Varan 1) Bu benim Pati'deki ilk account'du sanırım, sene 2003.

https://forum.paticik.com/read.php?47,267864#msg-267864

Jaden said:

Arkadaslar bu problemime cozum bulursanız cok sevınecegım.Ben star wars galaxies i cuma gunu aldım.Oyunu yukledım ve station name ve passwordu sordu.Ben once sony e kayıt yaptım.Station name im i de soliim size BESIKTAS yaptım.Passwordum mu de yazdıktan sonra bana bazı bılgıler sordu(Pentıum,ekran kartı) Aklıma gelenlerin hepsini yazdım.Sonra oynu actım account u falan zaten cd nin uzerınde yazıyordu onlarıda hallettim.Sonra bi download geldi onuda gectim ve yukardaki play e bastım.Launching game falan yazdı.Sonra crash lar la ilgili bi yazı geldı yes dedim.Ama sonra bi sistem gereksinimler ile ilgili yazı cıktı.Sisteminiz oyun icin yeterli ama daha iyileri da var gibisinden bi yazıydı.Gectim.Sonra bi error verdi. FAİLED İN SWG CLİENT EXE dedi.Bende C surucumden Star Wars Galaxies i buldum.Tıkladım bu sefer de o bisi Dll gibi bisi bulamadi.Client exe yi masaustune falan tasidim ama olmadı.Lutfen yardım edın arkadaslar bısıler bulursanız cok sevınıcegım.(Bugun mesaj atarsanız daha cok sevınırım)


Dişi yakarış gibi amk. Bari şifreyi de söyleseymişim.

Varan 2) SWG günlerinden devam,

https://forum.paticik.com/read.php?47,267859,267860#msg-267859

Başlık ismine gel: Ears bi bak! (Yer isgal ettigim icin uzgunum bu son beyler )

Daha ÖM'yi keşfetmemişim belli. Qui de altta ayar çekmiş ÖM atsana diye. Lan okul bitse de eve gidip 31 çekip SWG oynasam diyen çocuğum o zaman, gözüm ÖM butonu mu görüyor sfdsg

Varan 3) Gene SWG günleri,

https://forum.paticik.com/read.php?47,308020,page=1

Jaden said:

Bence swg kesinlikle alınmalı ve oynanmalı.Muthis bir mmorpg oyunu.Bu turu bilmeyen biri bile 1-2 gunde ogreniyor.Oyunda gercek hayattaki cogu sey var.Evin var,meslegin var,hayvanın var,araban var (satılık landspeeder,sadece 30k :p) Neyse iste hersey var kesin al bu oyunu ve katıl bize yada rıp e(eclipsde tabiki)[signature][hline]Deno O'Connor


Master Commando(az kaldi)
Master Creature Handler(commandodan sonra)
Master Teras Kasi Artist(creature handlerdan sonra)
Master Musician (skillim kalirsa bide bu :)


Heyecanlı heyecanlı yazmışım gene, imzam da nasıl yalan belli değil. Oyunda o mesleklerin dördünü droplamadan aynı anda masterlamanın tenik olarak mümkünatı yok.

Varan 4)

https://forum.paticik.com/read.php?47,317481

Deno said:

Selamlar

6 günlük swg ayrılığımdan sonra tekrar aranızdayım (Jaden ha,hani kımıl kımıl ve janjanlı olan:) Simdi patch indiriyorum.Hadi gorusuruz...


Forumun önde gelen isimlerinden biriymişim gibi yeni hesap açtım diye SWG bölümünde bunu duyurmuşum. Topic'e gelen cevap sayısı sıfır.

Varan 5) Bence en iyisi bu

https://forum.paticik.com/read.php?47,370645

Topic ismi: BÜYÜK ÖZÜR

(Nick'im gene değişmiş bu arada)

Obi-Wan said:

Arkadaşlar ben Deno.Uzun zamandır forumlara giremiyordum.Bunun sebebi okulda bağlanırken,bir çocuğun gelip imzamı değiştirmesi.Kim olduğunu bilmiyorum ama imzama çok terbiyesizce şeyler yazıp,bazı mesajlar göndermiş.Bunun için herkesden çok ama çok özür diliyorum.


Bunun üzerine topic'de muhtemelen benden 5-10 yaş büyük biri bana ayar çekiyor,

MaxPlanck said:

Anlaşılan okuldaki o terbiyesiz çocuk, senin SWG accountuna da ulaşmış, geçen akşam senin charinla kendinden 2 kat büyüklere " oğlum" diye hitab ediyordu ..[signature][hline]Assassin of Palpatine
Sentinel of Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
Official Nightsister Slayer
Kutadgu of Eclipse


Kendimi mükemmel savunuyorum,

Obi-Wan said:

O bendim zaten.Ama sana söylemiştim o miss tell oldu diye.Hatta ranitach diye birine atıyodum.O benden küçük olduğu için ona oğlum diye hitap ettim.Bu kadar büyümesin bu.[signature][hline]Deno O'Connor-Eclipse

Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman


Buradaki Ranitach dediğim çocuk da forumdaki MADBOY (Can) Bu topic'den birkaç gün sonra da oyunda Can bana 'ya ananı si..m, uğraştırma beni' gibi bişi söylüyor diye küsüşüyoruz falan.

Efsane midir bilemem de bir maziyi andım işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OO cringefest, alırım bir dal.

Arkadaşlar, bu forumun hali ne? Sonuçta POTANSİYEL insanlarız.

https://i.postimg.cc/KjbSsVq8/lol1.png

Hayırdır amk?

Malruthion, 13 Eylül 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
ya acilen 1 kızı duygusallaştırmam lazm=) (biliorm cümle biraz garip oldu)



Alan yetkilisine yanlamak bizim işimiz;

Son günlerde yaşanan tartışmaları takip ediyorum da millet bırakıp duruyo seviye düştü her konuda birileri cıvıtıyo falan diye..Tarih forumunda hiç bir değişiklik yok yeni gelen arkadaşlarda eskileri aratmıyolar bence herkes insan gibi tartışıyo fikrini söylüyo..Bu vesileyle alan yetkilimize de teşekkür ediyorum bu seviyenin korunmasında katkısı büyük.edit:başlığı niye forum değil de forumları diye açtığımı bilmiyorum yeni farkettim[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...

[Bu mesaj Malruthion tarafından 30 Eylül 2005 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]



VEEE CRINGE AWARDS OSCAR NOMINATE... Bi kız var adlı eser. HEM DE YANIMA OTURMUŞ;

https://forum.paticik.com/read.php?20,1478225,page=1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi offff, sonuncu ile nominee oldun evet. Benim yukardaki büyük özür ile kapışır bu.

malik said:

umutlanma..
bırak devam etsin olay..
istihbahratı sağlam kur ne yapıo ne edio..
direk icraata girme aynı mod takıl.
baktın aynı kalıo,salla.[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..


Ahahahaha siktir git lan Zuhal Topal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
On 08.02.2018 at 13:26, eregorn dedi ki:

Benim çok kavga etmişliğim var sinemada.

Batman v Superman
Arkamda oturan adam sürekli olarak sevgilisi ile sohbet etmektedir.
Ben: (arkaya dönerim) Abicim, biraz sessiz olur musun?
Adam: Sanane lan!
B: S.ktir git evinde izle o zaman.
Adam söylediğime sinirlenir ve koltuğuma tekme atar. Bunun üzerine ben ayağa kalkarım. Benimle birlikte yanımda oturan abim de kalkar. Solumdan En küçük kardeşim de ayaklanır. Onun yanında oturan ortanca kardeşde ayaklanır. Olayı gören baba ayaklanır. Adam yanındaki sevgilisinden gazı alır. Ağız dalaşı başlar. Annem beni oturtmaya çalışır. Kız adamı susturmaya çalışır. Ortam sakinleşir.
Ara olur. Adam ve sevgilisi salonu terk ederler. Terk etme işlemini yaparlarken laf atmaya devam eder.

Kingsman: Golden Circle
En arka koltukta, abimle beraber filmi izlemekteyiz. Bir iki koltuk ötede bir adam ve sevgilisi vıdı vıdı konuşmaktadırlar. Adam telefonunu çıkarır ve sevgilisine bir şeyler gösterir. Karanlık ortamın tek ışık kaynağı olur adamın cep telefonu. Dayanamam ve bende telefonumu çıkartırım. Feneri açar ve adamın suratına tutarım. Bir iki saniye adam ne olduğunu anlayamaz. Işığa bakan tavşan gibi kalır. Işıktan gözünü ayırır ve bana bakar.
Ben: Güzel oluyor mu ışıkla film izlemek?
Adam:...
Adam telefonunu kapatır ve önüne döner. Ben de telefonumu kapatıp önüme dönerim. Ara olur. Adam ve yanında ki kadın salonu terk ederler.
Önümüzde oturan bir grup genç: Abi eline sağlık.

Warcraft
Film başlamak üzeredir. Herkes yerini alır. Işıklar kapanır. Logo falan girer. Filmin ilk sahnesi başlar. Yanımda oturan yarı beyinli telefonunu çıkarır ve 5 6 saniye çekim yapar. Arkadaşına atar Whatsappdan. Sonra bir daha. Sonra bir daha derken telefonunu elinden alır ve fırlatırım. Adam sinirle suratıma bakar. Yanımda oturan abim ve kardeşlerim adama dönerler. Adam kalkar telefonunu alır ve salondan çıkar.

Genelde her Marvel filmi
Film biter. Cast akmaya başlar. Olayı bilmeyenler ayaklanır ve gitmeye başlarlar. Tam bu sırada sahne çıkar. Ayaklanıp gitmeye başlayan adamlardan biri bir anda donar ve ekrana bakmaya başlar. Korsan film izliyormuşçasına, erkanın önünde duran adama gıcık olurum.
Ben: OTUUUR!
Sesim salonda yankılanır. O adam dahil ayakta olan herkes korkudan oturur. Arkalarına bile bakmazlar.

Star Wars Rogue One
Uzaklardan biri telefonunu çıkarmış bakmaktadır. Gözüm ister istemez ışık kaynağına kaydığı için film zevkim piç olmaktadır. Elimdeki mısırdan tane tane adama atarım. Mısır tacizinden sonra adam arkasına bakar. Önüne döner ve telefonunu kapatır.

Bunlar hatırladıklarım. Sinemanın bir elitliği falan yoktur ama adabı vardır. Bu şekilde film izleyecekseniz gidin evinizde izleyin efendim. Paranla aldığın hizmetle, paramla aldığım hizmete tecavüz edemezsin. KIZDIRMAYIN LAN BENİ!!!!

kingsman başlığını ararken denk geldi. eski ama çok eğlenceli dsdf

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha baya iyi post.

bi kere arkada konuşan suriyelilere şştt yapmıştım, eleman bakıp bana öyle demeyin çok ayıp bu demişti ben nasıl lan wtf şeklinde düşünerek izledim tüm filmi, elemanlar da bir daha konuşmadı. şşt demek niye ayıp hala arada düşünürüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eregornun lise anilari

 

Lise 2 Tarih Dersi
On siralardaki gozluklu bir nerd dersi dinlemektedir. Eziklere gicik oldugum icin ellerim kasinmakta, bullylik damarlarim kabarmaktadir. Hazirladigim ufak kagit parcalarini tane tane nerde atarim. Kagit tacizinden sonra ezik sinirle arkasına bakar. Yanimda oturan kuzenim, on sirada oturan amcam ve onun yanindaki yengem de cocuga donerler. Sessizce onune döner ve dersi dinlemeyi birakir. Ders cikisinda dayak yiyeceginin farkindadir artik. 
 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 15.07.2019 at 23:17, µh dedi ki:

ahahaha baya iyi post.

bi kere arkada konuşan suriyelilere şştt yapmıştım, eleman bakıp bana öyle demeyin çok ayıp bu demişti ben nasıl lan wtf şeklinde düşünerek izledim tüm filmi, elemanlar da bir daha konuşmadı. şşt demek niye ayıp hala arada düşünürüm.

Araplar buna takik sanirim, bir video vardi tramvayda pist dedigi icin Arap turistler Turk bir adamla tartisiyordu. Neymis onlarin orada kopeklere denirmis bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 16.07.2019 at 11:29, goldbären dedi ki:

Yine kavurucu bir Adana Temmuzunda güneş bize dik dik bakmakta ve gözümü almaktadır. Gıcık olduğum için ufak ufak kurşun atarım. Güneş ses çıkaramadan öğlen saat 2 gibi batarak mekanı terk eder.

Sesli güldürdün fularlım. Yarıya indirdiğin fularları göğe çekebilirsin tekrar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...