Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

avukat lazım


Rerore

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Forgiver = Reröre

Şimdi anladın mı sincap?

koskoca avukata sincap dedim lan umarım bana dava açmaz =/


bunu sen istedin dilekçeni hazırla ip ni buldum çemişkezek den giriyorsun dsfdsdsfdsfdsfsdfs
forgiver rerero imiş bak şimdi biraz daha netleşti herşey (yalan) iyi de olay ne salak demiş aptal demiş diye mi? bide olm alla h affetsin 1.73 boyum kilom 67 mi ne bişey yazmış o ne ya ;_;

heee bak previously on PATİCİK varmış burda: alıntı by glatheros: rerore forgiver. Internet bolumune gir değişik bir iş imkanı başlığını oku önce.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

ya olm anlasam eğleneceğim de forgiver morgiver deniyor mesajları nerde göremiyorum bunlar niye kavga etmiş onu da göremedim anca dava açcaz falan deniyor lan ben avukatım byle davaya kıçıyla güler savcı. ama açmak isteyen açar tabi o ayrı. bid bimere şkiyayet etmiş bitanes o da tam yetoluk gereksiz siteyi takip edecekler şimdi. yani yuh diyorum başka bişey demiyorum. ama işte bi konuyu anlasaydım belki yuh demezdim sdklfjsdklf


ben haklı değil miyim avukat bey
savcı tüm konuyu okusa mapusa atmaz mı seqo yu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim analdığım bunlar şu konuda http://forum.paticik.com/read.php?5,8157373,8158180,page=13#msg-8158180 tartışmışlar sequo işle ilgili bişe anlatırken bu rerero (aslında forgivermış ama forgiver olamsı bişey değiştiriyomu onud a bilmiyorum) buna şerefsiz çakal dolandırıcı vs gibi bişeymler mi demiş nolmuş dayanamamış avukata dilekçe yazdırıp (dilekçeyi de koymuş üzücü bi dilekçe tabi) dava edicem ediyorum ahanda ettim demiş. rererö de avukat lazım hakaret etti bana salak dedi aptal dedi demiş bide üstüne gitmiş paticiki bimere şikayet etmiş sequo dönemin başbakanına cb sien hakaret etti demiş (öyle anladım yamulduysam düzeltin) işte sonra iş çığrından çıkmış gelsin o davada bişey olamsa da dövücem onu lar ben zayıfım boyum kısa kilom az ama altta kafe var otururuz lar vs vs. davalar kavgalar var ortada biz de anlamaya çalışıyoruz.


ya rerero ahaha bi git olm ya sen bimere şikayet ettin ya bittin benim için (hnai önceden de devasa bi varlığın söz konusu değildi o ayrı da ahah)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi tamam öyleyse ok da iki geri vites yap hacı şaka olsun diye dedim onları hakaret değildi amacım demek bu akdar mı zor. lan ne davalara giriyorum ben onda barışıyor anlaşıyor millet tartıştığınız konu ne allah çarpmaya sizi ya.

şunu okuyup anlamaya çalıştığım zaman da bir bilirkişi raporu bitirirdim ben kendi kafama da sıçayım.

gelin sizi barıştırayım arabulucu olarak atarsınzı iki vekalet ücreti kapansın konu sldfkjsdjdsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...