Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devilian Online


bemre

Öne çıkan mesajlar

Bugün dikkatimi çekti, konusunu da göremedim.
Trion getiriyor hack&slash tarzında. Cabal2 fiyaskosundan sonra gayet güzel göründü. 2009 dan beri yapılıyormuş, kore oyunu.Sanırım terayı yapan gruptan elemanlar yapıyormuş. Şuan avrupa için alpha aşamasında deniyor.

Beta kaydı https://www.deviliangame.com/en/

ilgilenenlere duyrulur

dungeon videosu
[video]https://www.youtube.com/watch?v=pvrtgeOkCOw?feature=oembed" width="459">



[video]https://www.youtube.com/watch?v=Rc-8MMz_D3M?feature=oembed" width="459">

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

archeage'den sonra kore işi mi tövbe demeleri lazım. ama ben cidden suni hype yaratıp, oyuncu kazıklayıp yolmaya çalıştıkları düşünüyorum artık. asyadan ucuz oyun ithal etmeceler de başladılar, bu nedir yani. rezil defiance'dan sonra end of nations'ın çıkamadan patlaması, yine archeage de kore'de patlamış iken batıya getirelim bi şey deneyeceğiz demişlerdi. bu oyun da kore'de patlamış. kitlesine çıkarılan oyunlar orada tutmazsa batıda niye tutsun lol. riftle topladıkları bütün krediyi yiyip bitirdiler, trove da patlak çıksaydı dükkanı kaparlardı herhalde artık.

birde baktım TERA ile alakası yok, TERA'nın yapımcı stüdyosu Bluehole, bununkini satın almış sadece. hayır bi iş olsa, zaten TERA'nın batı publisherı (Bluehole'un US subsidysi aynı zamanda) getirirdi kendi bünyesindeki oyunu. garip yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lan hakkaten şu Trion ne leş bi firma çıktı ya. Şu son yaptıkları işlerle tam sıvıyolar yani.
Adamların zamanında en gözde oyunu Rift bile f2p olduktan sonra bi haller oldu oyuna. Şuanda en boktan asya mmosundan bile daha beter p2w olabilir yani o dere ağzına sictilar güzelim oyunun. Hala daha ilk günkü performans sorunları devam ediyor, bi gıdım ilerleme olmamış.
Rezillik resmen lol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
During this weekend's PAX Prime, Trion announced that Founders' Packs for Devilian will be available in three different configurations, each including beta access and with its own in-game bonuses, patron status, pets, mounts, etc. Packs will run $50, $100, and $150. In addition, the first alpha phase is set to begin on Thursday, September 3rd.


ahuahuahauha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...